2777
2789
من شنیدم تو تبریز تو مدرسه هم با بچه ها ترکی صحبت میکنن و تدریس میکنن خیلی حسودیم شد  اخه خیلی ...

منم شنیدم بعضی استادا هم ترکی درس میدن. اصلا هم توجهی ندارن بقیه دانشجوا متوجه نمیشن

من ترکم 8 سال تهران زندگی کردم هیچ وقت اصالتمو از بین نبردم  بچه های مدرسه بهم میگفتن لهجتو در ...

ساغول👌🏻

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا همه فارسا که ندارن،ما مثلا خیلی کم لهجه داریم

تمام شهرها لهجه دارن.دو دیقه با کسی صحبت کنی معلوم میشه واسه کجاست

و جالب اینکه خاله ام اصفهان زندگی میکنه. دوست داشت بجه هاش بدون لهجه باشن. بچه هاش کما بیش لهجه دارن ولی خودش ب شدت لهجه غلیظ کرفته😁 ینی دوست دارم ساعتها حرف بزنه.بقول مامانم قدرت خدا ازین تاثیر خاک و اب رو این بشر😁😁

من اصلا اهل فحش دادن نیستم سریع میگه با بچت درست حرف بزن تورو خدا و قفل میکنه اگه قراره همه با بچشون ...

پسر من عاشق زبان مادریشه همه جا هم ازم سوال میپرسه معادل کلمات فارسی رو 

من ترکم 8 سال تهران زندگی کردم هیچ وقت اصالتمو از بین نبردم  بچه های مدرسه بهم میگفتن لهجتو در ...

منم تو دانشگاه داشتم با دوستم لری حرف میزدم داداش همکلاسیم دیده بودم رفت به خواهرش گفت چقد قشنگ حرف میزنه اومد ازم پرسید چندسالته  گفتم از داداشت بزرگترم  😆😆😆

حالا تو چرا انقدر عصبانی میشی؟

اخه گفت بچم درست حرف نمیزنه کلماتی که گفت لری بود گفتم اینا زبان ماست بچه منم لری حرف میزنه یه خانمی گفت چقد خجالت اوره  من به اون گفتم خودش لر نیست برا همین ناراحته بچش مثل دیگران حرف میزنه بعد به من میگه با بچت درست حرف بزن دوره زمونه ای نیست اینجور حرف بزنی

تمام شهرها لهجه دارن.دو دیقه با کسی صحبت کنی معلوم میشه واسه کجاست و جالب اینکه خاله ام اصفهان زندگ ...

😂اصفهان که محاله باشی ولهجه نگیری،خیلی قشنگه لهجشون😍 نه ولی خدایی من چندتا شهر مختلف زندگی کردم این چندسال،بعضیا واقعا لهجه ندارن.

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
اخه گفت بچم درست حرف نمیزنه کلماتی که گفت لری بود گفتم اینا زبان ماست بچه منم لری حرف میزنه یه خانمی ...

ولش کن حساس نباش 

اگه قرار باشه هر چی از صبح ببینیم اینطوری بهم بریزیم که دیگه اعصاب برامون نمیمونه

من تهرانی ام انقدر همینجا از صبح توهین میکنن به تهرانی ها یا زلزله میاد میان ذوق میکنن اخ جون الهی شهرتون با خاک یکسان بشه و ...

من همه رو میگیرم به کتفم میگم عقده ای هستن و کمبود دارن وگرنه کسی واسه هموطنش بد نمیخواد 

درست نیست اگه تو کار بقیه دخالت کنه بگه نباید با لهجه ی خودتون صحبت کنید با بچه، همونطور که شما هم ن ...

دخالت نکردم گفت بچه ام کلمه هارو درست نمیگه گفتم این مال زبان ماست منم با بچم اینجور حرف میزنم یه خانم دیگه یه چی گفت من بهش گفتم چون خودش لر نیست ناراحته بعد استارتر به من میگه با بچت درست حرف بزن همه فارسی حرف میزنن

منم تو دانشگاه داشتم با دوستم لری حرف میزدم داداش همکلاسیم دیده بودم رفت به خواهرش گفت چقد قشنگ حرف ...

من همه ایلو دوس دارم 

مثلا خوشم میاد یکی برام آهنگ لری بخونه یکی کوردی 

دوست دارم برم همه جای ایرانو بگردم با رسم شون آدابشون آشناا بشم

ما سه سال پیش رفتیم عروسی کورداا 

برای صبحونه عسل با روغن نبات جامد گذاشتن  

منظورم اینکه جایی رسم داره هر کیم مسخره میکنه بیشعوره

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

ولش کن حساس نباش  اگه قرار باشه هر چی از صبح ببینیم اینطوری بهم بریزیم که دیگه اعصاب برامون نم ...

اره اصلا پشیمونم عصبی شدم بخدا 😆😆😆 یه چند نفر گزارش بزنن پاک بشه اگه میشه