2777
2789
اگ میدونی یکی بیشعورع دیگ غصه نخور  اون فهمش همینقدر بودع

من اصلا اهل فحش دادن نیستم سریع میگه با بچت درست حرف بزن تورو خدا و قفل میکنه اگه قراره همه با بچشون به یه زبان حرف بزنن کل لهجه ها و زبانا از بین بره  

اینارو خدا زده با این عقل ناقصشون غصه نخور😂

اگه دیدی نتونستی یکی و از دلت بِکنی ؛بدون اون عشقه ؛)    اون دختر احساساتی و خوش قلب اون دختر قبلی و با دستای خودم کشتمش والان یه سنگ ازش مونده یه سنگ بی رحم و تلخ ! چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره!♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایماهم لریم

مو هم لرم

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
ایماهم لریم

عاشق لرام من🥰

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

من تورکم منم افتخار میکنم 😍عاشق مرام معرفت و زبان و لهجم هستم

واکنش منفی یا مثبت ب اسم کاربریم نشان شعور شماست.ریپلای های ادما  رو من  میخونم پس اگه جنست ادمه ریپ کن منم صدر صد اگه بودی جواب میدم اگر ندادم شک کن ب خودت
دیگه چرا ناراحتی اینقد؟خودت داری میگی بیشوره بیچاره

اخه میگه با بچه ات درست حرف بزن و قفل میکنه براش نوشتم من با بچم فارسی حرف بزنم دیگه زبانمون از بین میره 😕😕

من اصلا اهل فحش دادن نیستم سریع میگه با بچت درست حرف بزن تورو خدا و قفل میکنه اگه قراره همه با بچشون ...

ار خب 

من خودم مازندرانیم 

هم مازندرانی بلدم هم فارسی 

اصلا لهجه مازندرانیم ندارم برعکس اما زبونمونو دوس دارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

همون جور که الان تو فارسی حرف زدنم کلی کلمات خارجی استفاده میکنن و نشونه باکلاسی میدونن. بعضی شهرستانام به زبان مادری با بچه شون حرف نمیزنن. فارسی حرف میزنن. بچه های اقوام همسرم همشون فارسی حرف میزنن. زبان مادری تعطیل