2777
2789
من اصلا اهل فحش دادن نیستم سریع میگه با بچت درست حرف بزن تورو خدا و قفل میکنه اگه قراره همه با بچشون ...

دقیقا

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
یاشاسین تورک دیلی  یاشاسین آنا دیلی

شوهر من ترکه مال اصفهانه من لرم همش میگم ترکی یاد بچم بده منم لری یادش میدم بعد این خانم میگه تورو خدا درست با بچت حرف بزن دوره زمونه ای نیست اینجور حرف بزنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم چرا خیلی حس بدی میگیرم احساس میکنم میخوان رمزی حرف بزنن تا ما نفهمیم

😅😅

من با مامانم اینا و خواهرام گاهی ترکی صحبت میکنم که دخترم و شوهرم متوجه نشن😂😂

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

من نمیدونم چرا خیلی حس بدی میگیرم احساس میکنم میخوان رمزی حرف بزنن تا ما نفهمیم

اره منم اینجوریم به نظرم کار خوبی نیس ولی بین خودشون خوبه محلی حرف بزنن

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
شوهر من ترکه مال اصفهانه من لرم همش میگم ترکی یاد بچم بده منم لری یادش میدم بعد این خانم میگه تورو خ ...

تامیتونی لری یادش بده .

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .
خب فارس ها هم لهجه های مختلف دارن

حالا همه فارسا که ندارن،ما مثلا خیلی کم لهجه داریم

من سر کلاس فقط فارسی تدریس میکنم. چون کتاب و زبان رسمی فارسیه. ولی بعضی همکارا کوردی تدریس میکنن که ...

من شنیدم تو تبریز تو مدرسه هم با بچه ها ترکی صحبت میکنن و تدریس میکنن خیلی حسودیم شد 

اخه خیلی زبونمون رو دوست دارم 😁

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

من ترکم 8 سال تهران زندگی کردم هیچ وقت اصالتمو از بین نبردم 

بچه های مدرسه بهم میگفتن لهجتو درست کن..ولی همیشه جواب پس میدادم نمیزاشتم کسی سو استفاده کنه 

همیشه با افتخار اون 8سالو با لهجه ترکی حرف زدم

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

من سر کلاس فقط فارسی تدریس میکنم. چون کتاب و زبان رسمی فارسیه. ولی بعضی همکارا کوردی تدریس میکنن که ...

اینجوری هم خوب نیست بچه باید هم زبون خودشو هم فارسی بلد باشه رفتم دکتر یه خانم جوان اومده بود بلد نبود فارسی حرف بزنه مادرشوهرش اومده بود ترجمه میکرد

حرف میزنه اتفاقا فامیلای شوهرم ترکن به من میرسن لری حرف میزنن خیلی لهجه منو دوس دارن

جاریم ترکه خیلی بدش ازلرامیادولی متوجه میشه چی میگی لری ولی مااصلاترکی متوجه نمیشیم شوهرخواهرشوهرمم ترکه اونم متوجه میشع تازه بچه های خواهرشوهرم هم ترکی هم لری هم فارسی بلدن

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .