2777
2789
تو چکار به تربیت بچه های بقیه داری چرا توهین میکنی؟

عزیزم توهین نکردم گفت بچم کلمه هارو اشتباه میگه گفتم اینا مال زبان ماست بعد گفت با بچت درست حرف بزن همه فارسی حرف میزنن اصلا نگفتم چرا اینجوری میگی فقط گفتم اینا مال زبان ماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من ترکه مال اصفهانه من لرم همش میگم ترکی یاد بچم بده منم لری یادش میدم بعد این خانم میگه تورو خ ...

چیز بدی نگفته بچه اول باید خوب فارسی یاد بگیره بزرگ شد لحجه های دیگه رویاد بگیره چون زبان ریشه ای ایران فارسی هستش

چیز بدی نگفته بچه اول باید خوب فارسی یاد بگیره بزرگ شد لحجه های دیگه رویاد بگیره چون زبان ریشه ای ای ...

اتفاقا  همین لهجه ها هستش که زبانا رو قشنگ نشون میده من از کردا یا عربا که فارسی حرف میزنن خیلی خوشم میاد اگه خوشمم نیاد هیچوقت به کسی نمیگم درست حرف بزن

من تهرانی ام انقدر همینجا از صبح توهین میکنن به تهرانی ها یا زلزله میاد میان ذوق میکنن اخ جون الهی ش ...

😑😑😑 ادم باید خیلی پست باشه از همچین چیزی خوشحال بشه

من همه ایلو دوس دارم  مثلا خوشم میاد یکی برام آهنگ لری بخونه یکی کوردی  دوست دارم برم هم ...

عزیزم اون روغن حیوانیه که ازکره درست میشه باعسل خیلی خوشمزس جزصبحونه های مقوی هست

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .
عزیزم اون روغن حیوانیه که ازکره درست میشه باعسل خیلی خوشمزس جزصبحونه های مقوی هست

نه روغن نباتی بود خودشونم گفتن 

ما مثلا خودمون عسلو با سر شیر یا خامه یا کره استفاده میکنیم

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

نه روغن نباتی بود خودشونم گفتن  ما مثلا خودمون عسلو با سر شیر یا خامه یا کره استفاده میکنیم

عجب مطمعنی .

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .