اینجا کسی بوده که خودش یااطرافیانش تپل بوده باشه و ازدواج کرده باشه؟ بعدا با همسر دچار مشکل نشدن؟(ایراد گرفتن همسر و ..)
من قبلا خییلیچاق بودم رژیم گرفتم الان هنوز یه مقدار چاق هستم(تپل) که نمیخوام کم بشه به دلایلی.. ولی راستش اعتماد به نفسم به خاطر این همه سال چاق بودن کم شده یکم..
هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚
مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁 🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟 من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱 بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️
دختر عموم از زمان نوزادی درشت بود الانم خیلی درشته با یه درشت هم ازدواج کرده😂😂😂
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
من خواهرم تپل بود ازدواج کرد شوهرش ایراد نگرفت ولی فامیلاشون خیلی مسخره کردن
وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰ تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی
من خودم اضافه وزن داشتم و دختر های زیادی رو هم دور و برم دیدم که ازدواج کردن و خوشبختن
مردی که بخواد به این موضوع اهمیت بیش از حد بده، مناسب ازدواج نیست به نظر من
گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
دختر عمه هام 3تا خواهرن قشنگ بالای صد کیلو. همه ازدواج کردن بچم دارن. سنشون هم از27تا35هست
شوهراشون ک دوس دارن و میگن ک نمیزارن لاغر کنن.
اما خب سلامتی مهمه ک چاقی بده واسه سلامتی. البته شما ک میگی لاغر کردی
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊