2777
2789
عنوان

شوهرم داره میره مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 28 پست
پس تاپیک زدی چکا

که بهم حق بدین آشتی نکنم😂

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زوری آشتی می‌کنه و می‌ره

نه پدر سوخته فاز گرفته اگه بیاد جلو شاید آشتی کنم ولی رفته تو فاز

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

آشتی کن.

ببین یه حرکتی بزن.مثلا الکی ازش با لوسی و ناراحتی که یعنی مثلا قهرمااااا بگو فلان چیزو از بالای کمد بده بهت.

بعدس دیگه آشتی میکنین.

یا مثلا یه نامه لوس بنویس برای امام رضا علیا السلام در مورد اینکه از دست تمسرت ناراحتی ولی خیلییییی دوسش داری ببر با اخم بده به همسرم و بگو اینو بنداز تو ضریح

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
آشتی کن.ببین یه حرکتی بزن.مثلا الکی ازش با لوسی و ناراحتی که یعنی مثلا قهرمااااا بگو فلان چیزو از با ...

نامه ی لوس😑

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

نامه ی لوس😑

😁😁

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
آشتی کن هیچ کس از فردای خودش خبر نداره

نگو اینجوری انشالله بسلامتی بره وبیاد

آشتی کن.ببین یه حرکتی بزن.مثلا الکی ازش با لوسی و ناراحتی که یعنی مثلا قهرمااااا بگو فلان چیزو از با ...

دیگه این چیزا روش جواب نیست من موقع دعوا خیلی کنترل خودمو از دست می‌دم یه چیزی بهش گفتم بهشبرخورده از دیشب هرچند مقصر دعوا خودش بود

دیگه این چیزا روش جواب نیست من موقع دعوا خیلی کنترل خودمو از دست می‌دم یه چیزی بهش گفتم بهشبرخورده ا ...

پس اونوقت ۲۱ بار آیت الکرسی بخون و نیت کن دلش نرم بشه و بیاد خودش آشتی کنه.

تو دعوا تو دلت صلوات بفرست که شیطون نیاد بدتر بهم بریزه شمارو.

پس اونوقت ۲۱ بار آیت الکرسی بخون و نیت کن دلش نرم بشه و بیاد خودش آشتی کنه.تو دعوا تو دلت صلوات بفرس ...

ممنون