2777
2789
راستش سنگ اول چون نهد معمار کج …سر بعدی محتاط تر باش

خشته اون آجی😂😅😂🤣

اون سنگو تو سر کی زدی اشتباهی🤣😂😅😅

تازه تو حس رفته بودیمااا

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با احترام ی کم مخالفممردا ب زن خانه دار خیانت میکننمردا ب زن شاغل خیانت میکننمردا ب زن زیبا خیانت ...

خب بستگی به وضعیت مرد و خیییلی چیزای دیگه هم داره

ولی زن اگه استقلال داشته باشه مرد میدونه که اگه حرکت نا بجایی کنم خانومم ترسی نداره ازم جدا بشه چون هم پول داره هم کار 

قبول کن خیلی بهتره تا مرد بگه این اگه من ولش کنم یه روزم نمیتونه دووم بیاره

🧔اقا هستم
خب بستگی به وضعیت مرد و خیییلی چیزای دیگه هم دارهولی زن اگه استقلال داشته باشه مرد میدونه که اگه حرک ...

چقد زندگی مسخرس

همش معامله

نقشه

این چرت و پرتا رو نمیخوام واقعا من

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

ن خواستگاره عقد کرده بودم ک سکته اولو زده بودم ک

خبببب

اشکالی نداره 

بهش بگو اصلا و ابدا روی حقوق من حساب نکن 

ااااااگه دوست داشتم شااااااید یکم از خرجایی رو که تو باید بکنی برام رو از رو دوشت بر میدارم 

بازم قولی نمیدم

🧔اقا هستم

بله زندگی مشترکه اسم روشه 

گذشت وفداکاری برا آدمی ک عاشقته وعاشقشی خیلی خیلی قشنگه

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

اگه ی روز نخاستی بری سرکار چی؟ فکر کردی؟ خرجی با مرده

دیوونم مگه قبول کنم

من خرج اون کنم اون خرج یکی دیگه

بله زندگی مشترکه اسم روشه گذشت وفداکاری برا آدمی ک عاشقته وعاشقشی خیلی خیلی قشنگه

مشکل من بیشتر لینه ک چرا از اول گف