2777
2789
عنوان

ازدواج دختر تپل

| مشاهده متن کامل بحث + 8136 بازدید | 86 پست

اگه اونجوری که گوشتات اویزون باشه بهتره لاغر کنی هم بخاطر سلامتیت هم بخاطر تناسب اندام

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقدر تپل خوشگل هست که،اصلا نگران نباش،لاغر استخونی خوبه؟؟؟

میگم که یکم اعتمادبنفسم از بین رفته

اگه بدن یه مقدار شل باشه زشت نیست؟ ورزش یکنم بهتر هم شدم ولی خب.....

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

یه عالمه دختر تپل و‌حتی خیلی چاق میشناسم که ازدواج کردن ظاهرا زندگیشونم خوبه اینو نمیدونم دیگه شوهرشون ایراد میگیره یا نه ولی خب کور نبوده که از اول دیده

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

ربطی ب تپلی نداره

من خیلیارو میشناسم میگن هیکل اصن براشون مهم نیست اخلاق دختر مهمه. مثبت فک کن عزیزم

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
تپل با چاق بودن فرق داره عزیزم  تپل ک خب خیلیا دوسدارن اما مورد دوم رو بدون استثنا هبچکی نمیپس ...

قد 162 وزن 78

مدت زیادی هم هست ورزش میکنم

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

عزیزم همه ادما ک لاغر نمیپسندن.. هیکل شمارم خیلیا دوست دارن ولی اول از همه خودت باید خودتو دوست داشته باشی و ازدواجم باید براساس شخصیت و اخلاق و رفتار باشه نه ظاهر.. کسایی ک خیلی ظاهر بینن با خوشگلترین پسر یا دختر هم ازدواج کنن بخاطر همین ظاهربینی زیاد بعدا به مشکل میخورن.. 

بله اطرافیان من بودن ک تپلی بودن و ازدواج کردن مشکلی هم ندارن.. ولی مثلا پسر عمه ی بیشعورم با یه دختر خیلیییییی خوش اندام ازدواج کرد هیکلش با سوپرمدلا یکی بود, اخلاقشم واقعا خیلی خوب بود... ولی خب الان چند ساله طلاق گرفتن بخاطر گاو بودن پسر عمه ام!! 

خوب پیش رفتن ازدواج واقعا به این چیزا نیست عزیزم.. دو طرف باید درک و شعور داشته باشن.. 

چقدر سخته آدم تو سن ازدواج یجوری باشه مورد پسند همه باشه

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

جاریم افتضاح چاقه مادرشوهرم گیر میداذ که دیگه باهاش کاری نداره عمم چاقه دخترعمم شوهرشون کاری ندارن بلاخره اونی که انتخاب کرده دیده تورو 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم