2777
2789

وای منم همینم میکشم بالا انقد تغییر میکنم

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خط چشم از کجاتاکجا

نمیگی دنباله چشمت رو به پایین ، پس خط چشم که میکشی تا دنباله اخر چشمت نکش چون افتاده تر نشون میده یکمی از نصف گذشت بد ارومی خط چشم کنی بکش بالاتر تا چشمت فرمش بالا نشون بده

نمیگی دنباله چشمت رو به پایین ، پس خط چشم که میکشی تا دنباله اخر چشمت نکش چون افتاده تر نشون میده یک ...

یه  نوع عیب توی صورت حساب میشه ؟ فرقش با چشم خمار چیه

لایک نکنید .توروخدا 
یه نوع عیب توی صورت حساب میشه ؟ فرقش با چشم خمار چیه

نه چ عیبی وقتی خدا نکرده ادم مریضی جسمی نداشته باشه عیب نیست اینم یه مدل دیگه  ، والا ادم دقت میکنه چشم همین کره ای ها مثل سوسانو اصلا خوشگل نیست ولی انقد اندام زیبا و پوست زیبا دارن که ادم متوجه نمیشه

نه چ عیبی وقتی خدا نکرده ادم مریضی جسمی نداشته باشه عیب نیست اینم یه مدل دیگه ، والا ادم دقت میکنه ...

کجای چشاشون زشته :/؟؟!

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

من نگفتم زشته عزیزم میگم هر چشمی یه مدله ای ، و ایشون سوال کردن بنظرتون عیب محسوب میشه

شما گفتین خوشگل نیست 

چیزی که خوشگل نیست از لحاظ تضاد لغوی میشه زشت

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!