2777
2789

گوشی هست دیگه 20میلیون چرا میخوای بدی گوشی 

بهم گف چرا به زور میاد 

اصلا بتوچه ما میخریم براش 

اونقد بهم برخورد بچه بزرگ خونه 22سالمه بچه که نیستم جلو اون داداش 13سالم اینجوری منو کوچیک کرد 

بعد من حسرتم یه گوشواره طلای کوچیکه 

چون داداشم کار میکنه فقط براش هرچی بخواد بخره 

شاغل نیستم. ونمیزارن برم 

تنها راهم ازدواجه اونم لاهر بدبختی 

I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی جواب نزار، من تو خونه بهم بی احترامی سه سریع اعتراض میکنم، هیچ کس نباید با من اینطور حرف بزنه، مگه از سر راه اوردنت

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

خب با پول خودش دارن میخرن وقتی داره زحمت میکشه کار میکنه حقشه ی گوشی  داشته باشه

میگه ده درصد مرگ های غیر طبیعی در اثر گاز گرفتگیه!د پ چرا گازمیگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!مگه هارین؟؟؟؟!!!! همو بوس کنید!با هم مهربون باشید
خب با پول خودش دارن میخرن وقتی داره زحمت میکشه کار میکنه حقشه ی گوشی داشته باشه

اخه خودش گوشیداره سالمه سالمه دو روز استفاده کرده چون به دست داداش بزرگم خورده میگه دیگه ابدا از اون گوشی استفاده کنم 

میرم جدیدشو میخرم 

منم حق ندارم تو این خونه 

اخه خودش گوشیداره سالمه سالمه دو روز استفاده کرده چون به دست داداش بزرگم خورده میگه دیگه ابدا از اون ...

توام ۴تا گوشی بفروش باهاش یه گوشواره بخر 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
بی جواب نزار، من تو خونه بهم بی احترامی سه سریع اعتراض میکنم، هیچ کس نباید با من اینطور حرف بزنه، مگ ...

نمیدونم بی زبونم همینا رو سرم میارن 

توام ۴تا گوشی بفروش باهاش یه گوشواره بخر

نه اینکه تو خونه خیلی بهم حق دادن چون میرم دانشگاه سرکوفت رو سرکوفت که اره خرج داری 

ما بزور داریم بهت میرسیم خواهر نگو که نگو چها میکشم

نمیدونم بی زبونم همینا رو سرم میارن

بار اول جواب بدی به بارهای بعد هم میکشه، فقط بدیش اینه دعوا میشه سریع، گریت هم بگیره شاید، برای شروع روی کاغذ بنویس

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

اخه خودش گوشیداره سالمه سالمه دو روز استفاده کرده چون به دست داداش بزرگم خورده میگه دیگه ابدا از اون ...

شما هم حق داری انتظاراتتو از پدرت بخواه یا باهر زور شده شاغل بشو 

داداششت بااین سن کم داره کار میکنه و هرچی میکنه و میخره با پول خودشه انتطار نداری که پولشو خرج شما کنه

میگه ده درصد مرگ های غیر طبیعی در اثر گاز گرفتگیه!د پ چرا گازمیگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!مگه هارین؟؟؟؟!!!! همو بوس کنید!با هم مهربون باشید