2777
2789
عنوان

ازدواج دختر تپل

| مشاهده متن کامل بحث + 8161 بازدید | 86 پست
کی زن چاق ۱۰۰ کیلویی میپسنده؟؟؟ تپل و توپر بودن اره میپسندن  اما چاق هیچ جذابیتی نداره ...ک اگ ...

خیلیا میپسندن عزیزم!!! اگه شما یکم دقت کنی میبینی این مده ک تاثیرگذاره رو سلیقه ی ادما مثلا یه زمان زن اگه چاق بود خوش هیکل بود, از مادربزرگاتون بپرسید! هرچی بیشتر چربی داشتن بهتر بود! بعد لاغر استخونی ترکه ای مد شد جوری ک خیلی از مدلا مریض میشدن بخاطر لاغری زیاد.. بعد هیکل لاغر معمولی و بعدم توپر مد شد الانم ک کمر باریک با.سن و ممه ی بزرررررگ مده! این از مد ک پول بریزه تو جیب سرمایه دارا ک کارخونه های سیلیکون و انواع ژل و بوتاکس وسایل پزشکی و... دارن 

ولی هر ادمی هم سلیقه ی خاص خودشو داره, پسر فامیل ما چند سال پیش همش میگفت من همسر چاق میخوام خودشم لاغره, اخرم با دختری ک بالای 100 کیلو وزنشه ازدواج کرد 

خواهر شوهر دختر خالمم چاقه و دوبارم ساکشن کرد ولی هی چاق میشد دوباره تا اینکه همسر الانش اومد خواستگاریش و بهشم گفته بود این مدل هیکلو خیلی دوست داره ازدواج کردن و الانم نزدیک صد کیلوعه و رژیمو اینارو گذاشت کنار.. 

شما چرا فک میکنی سلیقه ی همه باید یکی باشه؟؟ ادما متفاوتن عزیزم

طرز حرف زدنتونم اصلا قشنگ نیست.. هرکس و هر ظاهری جذابیت خودشو داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم من سينه هامو جراحي ليفت و كوچك كردن انجام دادم ولي الان تو كم كردن وزنم هستم يعني امكان داره ...

عزیزم من تو زمینه جراحی اطلاعاتی ندارم . ولی در کل سینه بافتش چربی هست اگر ژنتیک بدنتون طوری باشه که برای کاهش چربی سمت چربی سینه بره امکانش هست چون یه سری ها مثلا از قسمت باس.ن ران یا بازو حتی اول لاغر میشن 

میدونی برا من چاقیم روی عشق خواستگار و اینا تاثر نداشت.الن چاقترم شدم. البته تصمیم دارم قبل بارداری وزن کم کنم ولی خب مجردی خواستگار زیاد داشتم.همین همسرم ۸ سال خواستگارم بود الانم میگه ارزششو داشت ۸ سال برات تلاش کنم .ولی فقط میدونی برا خودم اگه وزنم کمتر بود بهتر بود عکس ها قشنگتر میگرفتم و لباس های قشنگتر میپوشیدم.بخاطر خودت اگه دلت میخاد وزنتو کم کن

عزیزم من تو زمینه جراحی اطلاعاتی ندارم . ولی در کل سینه بافتش چربی هست اگر ژنتیک بدنتون طوری باشه که ...

نه خوشبختانه يا بدبختانه سينه هام اصلا كوچيك نميشد مجبور شدم جراحي كنم

ممنون ك جواب دادين

تورو خداااااااا لايك نكنين
الان چرا لاغرارو مسخره میکنید؟ 😄

خخخخ نه به خدا قصدم این نبود شرمنده  من خودم لاغرم

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️