2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 79 پست
ایشالله بچه دار میشی نمیدونم باز چرا کسی بچه نمخواد ایقد زود بچش میشه

دقیقا داشتم به همین فکر میکردم 

حکمت خدا چیست نمی‌دانم! 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترها خیلی بیخود کردن اگه خدا بخواد طبیعی هم میشی انشاالله که به زودی زود میشی 

من که بدنم خیلی اماده اس مطمعنم اینجوری نیس بدنم ک دوباره نخوام بچه دار بشم ولی بعد سقط میرم دستگاه میزارم 

حتما نگهش دار ... این بچه ها خواست خدا هستن ... اصلا ما حق نداریم در کار خدا دخالت کنیم و جانی رو بگیریم .... آیه قرآن هست که میگه ما به هر کی بخواهیم بچه میدیم ... عزیزم تو رو به هر چیزی که دوست داری قسم میدم اصلا به سقط فکر نکن و خدای نکرده ناشکری نکن که عواقب خیلی بدی میاره..‌ بخدا دیدم که میگم ... خودمم همین شرایط رو داشتم ...‌

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
دکترها خیلی بیخود کردن اگه خدا بخواد طبیعی هم میشی انشاالله که به زودی زود میشی 

فدات عزیزم 

آره خودمم میگم دکترم خداست، اگه بخواد میده 

برام دعا کنین بی صبرانه منتظر معجزشم

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
حتما نگهش دار ... این بچه ها خواست خدا هستن ... اصلا ما حق نداریم در کار خدا دخالت کنیم و جانی رو بگ ...

میگن زیر چهار ماه روح نداره و اگر شرایطش رو نداشته باشی و همسرت هم راضی باشه مشکلی نداره البته گناه ک هست ولی تا جنین بزرگ نشده میشه ا کارایی کرد

سختیها می گدره ولی شما فقط سختی الان بچه دار شدن رو میبینی ولی بعدش که بچه ها همبازی دارن پشت هم مشن هم سن و سال میشن رو نگاه نمی کنی

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم
گل گفتی شوهرم فرستادم برام قرص سقط بگیره اونم میدونه قسط اینا زیاد داره مشکلی نداره

مطمئنی فردا روز مدعی نمیشه که بچه مو کشتی؟؟یه شاهد داشته باش که با رضایت خودش بوده سقط

سختیها می گدره ولی شما فقط سختی الان بچه دار شدن رو میبینی ولی بعدش که بچه ها همبازی دارن پشت هم مشن ...

دیشب داشتم فکر میکردم از وقتی که منو ببرن بیمارستان زایمان کنم تا باقیش .ولی میترسم و اینکه تازه دخترم از اب گل دراومده دارم نفس میکشم از زندگی ا چیزی میفهمم 

یه دوستی دارم لیسانس بود تازه هم ازدواج کرده بودکارمند بانک هم بود فوق لیسانس شرکت کرد و قبول شد اونم دانشگاه الزهرای تهران میگفت نه سخته نمی رسم بخونم و... ولی نرفت بعدش پشیمون شد و سال بعدش دوباره خوند با همون شرایط این سری دانشگاه تهران قبول شد با همه سختیهاش خ ند و الان هم خیلی راصیه

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم