سلام دوستان .من تازه دخترم رو از شیر گرفتم ولا اینکه خیلی هم اذیت میکنه ...الان باردارم البته روش پیشگیریم قرص ال دی بود اما نمیدنوم چرا پریود نشدم و متوجه شدم باردارم ازمایش خونم داد مثبت شد .الان مشکلاتی دارم و واقعا توان اینکه بخوام بچه رو نگه دارم ندارم .مستاجر هستم و قسط زیاد داریم همسرم اصلا تو کار های خونه کمک نمیکنه همش غر میزنه ...من تنهایی از پس این بچه برنمیام چه برسه ا بچه دیگه !شما اگر جای من بودید چکار میکردید؟!!!خواهشا همدردی کنید نه توهین زخم زبون!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگن زیر چهار ماه روح نداره و اگر شرایطش رو نداشته باشی و همسرت هم راضی باشه مشکلی نداره البته گناه ...
منم الان سه ماهه باردارم خیلی گریه کردم و تصمیم به سقط داشتم اطرافیان منو نصیحت کردن و گفتن وقتی خودت نخاستی و خدا خواسته نباید به حکمتش شک کنی و همچنین گفتن اگر سقط کنی بعد از اون هر اتفاقی تو زندگیت رخ بده خودتو سرزنش میکنی که حتما بخاطر سقط بوده و عذاب وجدان خواهی داشت.دیگه منصرف شدم.روزای اول خیل ناراحت بودم ولی الان بهترم.حکمتش رو شکر