2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 79 پست
یه دوستی دارم لیسانس بود تازه هم ازدواج کرده بودکارمند بانک هم بود فوق لیسانس شرکت کرد و قبول شد اون ...

این دوستم موقعی که حامله شد هم همینطور بود و میخواست سقطش کنه ولی مادرش مانع شد و الان پسرش ۶ سالشه 

اینها رو گفتم بگم سختی همیشه هست 

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چاره ای ندارم و اینکه حسم میگه این ا دونه بچه نیس چن تاس

ای کاش خدا اون بچه رو به مای منتظر میداد که سالهای سال چشم انتظاریم و خسته شدیم اینقدر خدا خدا کردیم 

یه دوستی دارم لیسانس بود تازه هم ازدواج کرده بودکارمند بانک هم بود فوق لیسانس شرکت کرد و قبول شد اون ...

خوش ب حالش 

ولی من خیلی مشکل دارم شوهرم با مامانم نمیسازه ...مامان بخواد بیاد منو بعد زایمان جمع کنه اینا ...باز ا شری درست میشه 

به هر حال هر تصمیمی گرفتی امیدوارم برای خودت مشکلی پیش نیاد

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم
ای کاش خدا اون بچه رو به مای منتظر میداد که سالهای سال چشم انتظاریم و خسته شدیم اینقدر خدا خدا کردیم ...

ببخشید سوال می پرسم یعنی ایوی اف و ای یو ای هم براتون جواب نمیده ؟

خاله من دخترش رو با ایوی اف باردار شده البته فکر کنم بعد دو بار که افتاد الان دخترش ۹ سالشه دو باره رفتن یکی دیگه کاشتند انشالله که بگیره

اخ من کل تایپک های واسه سقط رو خوندم هشتاد درصد راحت سقط کردن خداکنه منم همینجور باشم

بیشتریها راحت سقط می کنند نگران اونش نباش

میگن زیر چهار ماه روح نداره و اگر شرایطش رو نداشته باشی و همسرت هم راضی باشه مشکلی نداره البته گناه ...

منم الان سه ماهه باردارم خیلی گریه کردم و تصمیم به سقط داشتم اطرافیان منو نصیحت کردن و گفتن وقتی خودت نخاستی و خدا خواسته نباید به حکمتش شک کنی و همچنین گفتن اگر سقط کنی بعد از اون هر اتفاقی تو زندگیت رخ بده خودتو سرزنش میکنی که حتما بخاطر سقط بوده و عذاب وجدان خواهی داشت.دیگه منصرف شدم.روزای اول خیل ناراحت بودم ولی الان بهترم.حکمتش رو شکر