2777
2789
عنوان

کنکوری ام کمک کنید

37 بازدید | 3 پست

من از سال دهم تصمیم داشتم همزمان توی تست و تشریحی عملکرد خوبی داشته باشم توی پایه دهم تشریحی ام رو خوب کردم و توی تابستون یازدهم به دوازدهم توی تست خوب ظاهر شدم و دهم و یازدهم رو بستم ولی پیشخوانی نکردم و مدرسه از ۱۸ مرداد شروع به تدریس و پیشروی کرد 

من بعد پایان تابستون به مدرسه رفتم یعنی از آبان هر روز دارم مدرسه می رم و نمرات و تراز هام دوباره افتضاح شده چون مدرسه خیلی از من جاو تره و مشاورم همش میگه مدرسه بیا...

چه کار کنم؟ هی دارم نمره و تراز بد میارم از لحاظ روحی داغونم مدرسه تیزهوشان هیچ ارزشی به روح و روان بچه ها نمی‌ده توی تابستون فکر می کردم رتبه سه رقمی بیارم ولی الان کلا ناامید شدم...همه کلاسی هایی که مدرسه میان پیشخوانی داشتن و من حتی از دانش آموزای متوسطم هم بدترم

ترازت چند میشه ؟؟

توی تابستون بین ۹۴۵۰ تا ۹۸۰۰ بود 

توی مهر که مدرسه زیاد نمی رفتم ۸۷۰۰ یا ۸۸۰۰

همین که مدرسه رفتم چون مدرسه مباحث بی ربط به مبحث آزمون رو درس میداد وفتم برای تست زنی کم شد و به ۷۷۰۰ رسیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی تابستون بین ۹۴۵۰ تا ۹۸۰۰ بود توی مهر که مدرسه زیاد نمی رفتم ۸۷۰۰ یا ۸۸۰۰همین که مدرسه رفتم چون م ...

تابستون خیلی خوب بودی

الان باید شرایط رو برا خودت فراهم کنی

موقعی تابستون تونستی الان هم بازم میشه 

زمان بیشتری بزار برا است زدن

موقعی اصل مشکل رو می‌دونی کجا هست بشین درستش کن

عسل خانم هستم 🥳