2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 79 پست

سقط نکن همین!

نمیگم آسونه

اما سقط.....

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترت رو از شیر گرفتی یعنی حدودا دو سالشه احتمالا کم کم از پوشک هم گرفتی یا میگیری 

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم
میدونی من  اصلا بچه دوست نیستم دختر اولم نمیخواستم ولی چون بچه اول بود اینا نگن اجاقم کوره قبول ...

میدونم کلا بچه داری سخته حتی اگه بچه دوستم باشیم 

اما نگهش دار و به فکر سقط نری، 

برای منم دعا کن بشم البته دکترا قطع امید کردن گفتن طبیعی نمیشی 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

شرایطتتون رو درک میکنم من همسرم فقط موقع خواب خونه میان

شما هم میتونی از نگهداریش نترس

من از اینکه میبینم بچه هام همو عاشقونه دوست دارن و تو این زمونه که بچه ها تنها هستن با هم دوستند و معنی بچگی کردن رو میفهمن لذت میبرم

به آینده فکر میکنم که بچه هام تنها نیستن

بالاخره زندگی پر از سختیه اینم سختی داره

اما بازم هر کی شرایطشو فقط خودش میدونه و خودش میتونه بهترین تصمیم رو بگیره

برات دعا میکنم واست خیر باشه هر تصمیممی که گرفتید

زن داداش منم مث تو دخترش تازه از شیر گرفته بود  قرص ال دی  هم میخورد ولی باردار شد از نظر قسط اینا هم نگم برات دیگه خیلی زیاد داشتن ولی بچه اش نگه داشت سقطش نکرد،اون موقع خیلی ناراحت بود از این حامله شد بود،الان بچه اش دوسالشه ی عروسکه ماشاالله 😍همه سختی‌ها میگذره خدای نکرده بچه ات سقط نکنی.....

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است چون شهری که روی گسل زلزله هاست⁦💞
خب اگه تصمیم گرلتی بندازیش چرا به ما میگی نا همه میگیم نگهدار تو کار خودتو میکنی

نه تصمیم ک گرفتم میخواستم حرف های بقیه رو هم بشنوم وقتی به یکی میگی شرایط بچه نداری طرف بخاطر بچه و گناهش میگه نگهش دار ولی فکر طرف رو نمیکنه ک چقد سختشه و اذیت میشه

میدونم کلا بچه داری سخته حتی اگه بچه دوستم باشیم  اما نگهش دار و به فکر سقط نری،  برای م ...

دکترها خیلی بیخود کردن اگه خدا بخواد طبیعی هم میشی انشاالله که به زودی زود میشی