2777
2789

سر یه موضوعاتی ما مجبور شدیم خونه ای رهن کنیم‌که‌ماهی دو تومن اجاره میدیم.یک و پونصد هم قسط

خرج های دیگه هم هست که خیلیی زیاده چون بچه هم دارم

من ۶ ماهه میرم سرکار خداروشکر حقوقمم خوبه

امشب رفتیم فروشگاه خرید کنیم وقتی اومدیم حساب کنیم شد یک میلیون و دویست😱

شوهرم بنده خدا یه نگاه به من کرد فهمیدم نداره

من حساب کردم ولی تو کارتم فقط ۲۰۰ تومن موند😔😔😔خیلی ناراحتم‌که اینهمه خرید کردیم اخه خیلی هاش واجب نبود بعدش هم رومون نشد بعضی هاش و برنداریم

برای برآورده شدن حاجتم نفری یک صلوات بفرستید لطفا🙏🌹🤩🥰😍از وقتی به خدا اعتماد کردم آرامش بیشتری دارم😍بیشتر خوش میگذرونم🥰عاشق شوهر و بچمم😍سال دیگه خونه میخریم و دیگه مستاجر نیستیم🙏🤩🥰😍مطمئنم هرچیزی که از دست دادم هزاربرابرش قراره بهم برگرده شک ندارم❤خدایا شکرت🙏❤♥️🌹

فردا یارانه میدن... اخر ماه هم بسته معیشتی🤭

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همون دویست تومان رو هم ندارم

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

الان اکثرا موقع خرید از قیمت شوکه میشیم ولی وقتی دیدی زیاده بدون خجالت برگردون 

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم
من همون دویست تومان رو هم ندارم

والا 

منم و 20 تومن😂

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

عزیزم

فداسرت بعضی وقتا پیش میاد من خودم ماه قبل ۱۱ تومن ته کارتم موند واسه ۸ روز 

ولی خب گذشت یه جوری دیگه ....خدا حواسش هست 

کم اوردی از کسی قرض بگیر ماه بعد حقوق گرفتی بده بهش 

هرچی خدا خواست💜🤍💛