2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ی کار خیلی زشتی داره میکنه منم تازه فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 46 پست
اصلا به شوهرت هیچی نگو چرا زندگی خودت رو خراب میکنی مادرش هر چی گفت خیلی با ادب جوابش رو همونجا بده ...

الان ب‌شوهرم‌گفتم برو بیرون دگ‌نمیخوام باهم زندگی کنیم دگ‌لازم نیس با مادرشم سروکله بزنم

اونم خیلی راحت قبول کرد بره

قصدش اینه ک منو خراب کنه درسته؟

نهههه اصلاااا 

فقط از اون آدم های پرحرف و کم مغزه....... که فقط دوسداره حرف بزنه و دروغ و راست قاتی و پاتی میگه که بقیه بهش توجه کنن 

تو فقط باید الکی حرفاشو تایید کنی و رد بشی ( خیلی کنکاش نکن و جدی هم نگیر) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چه اهمیتی داره میخواد چی کار کنه؟؟!! 

چرا انقدر واست مهمه و همش پیگیری ببین حرفاش درسته یا نه؟؟

اون دیده شما خیلی پیگیرشی خواسته اینجوری بفهمونه که دست از سرش برداری

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

قصدش رو نمی‌دونم ولی از این به بعد شما حرفی رو که ایشون می‌زنه کلا نشنیده بگیر و جایی بازگو نکن، حتی پیش همسرت تا دروغ ایشون به پای شما نوشته نشه.

در مورد سفر شهرستان خواهرهمسرتون هم نباید ملاحظه می‌کردید و باید می‌گفتید ایشون گفته. اینکه وجهه‌ی خودمون رو به خاطر دیگری خراب کنیم منطقی نیست. ایشون اگر نمی‌خواد وجهش خراب بشه می‌تونه دروغ نگه اون‌موقع دیگه نیازی به فداکاری شما نیست🌹

شما اگه بهش اهمیت ندی خراب نمیشی

اون با این کارش میخواد شما کاریش نداشته باشی و ولش کنید

دیده حرفهایی که بهتون زده پخش میکنید ، گفته بزار بدش کنم

اگه واست مهم نباشه و انقدر دنبالش رو نگیری که خراب نمیشی

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
مثلا به تو چه که دخترش کجا رفته، هر جا رفته باشهیا به تو چه میری جایی که میخواد فرش بشوره😐پرا انقدر ...

دقیقاااااا منم همینو میگم

اسی انقدرررر پیگیره و انقدر حرف برده اورده ، با این کارش خواسته اسی رو خراب کنه تا دست از سرش برداره

تا وقتی اسی حرفاشو پخش نکنه که خراب نمیشه

معلومه خیلی سرش توی زندگی اون بدبخته

دقیقاااااا منم همینو میگماسی انقدرررر پیگیره و انقدر حرف برده اورده ، با این کارش خواسته اسی رو خراب ...

دقیقا سرش همش تو زندگی مادرشوهرشه میخواد ته و توشونو درآره انقدرم میپیچوننش متوجه نمیشه😂

دقیقا سرش همش تو زندگی مادرشوهرشه میخواد ته و توشونو درآره انقدرم میپیچوننش متوجه نمیشه😂

😂😂😂😂

دقیقاااااا منم همینو میگماسی انقدرررر پیگیره و انقدر حرف برده اورده ، با این کارش خواسته اسی رو خراب ...

ن والا من تا زنگ نزنه زنگ‌نمیزنم ماهی یا دوماهی یکبار میرم خونشون

درمورد حرف اوردنم شاید بعضی وقتا ی چیزایی بگم حق باشماست ولی اینکه پیگیرش باشم و اینا نیست ک دگ سعی میکنم حرفاشو اصلا ب کسی نگم حتی پسرش

من میدیدم کارایی ک میکنه طبق حرفاش برعلیه من تموم میشه و اینکه دیدم ی وقتایی حتی درمورد پریودی منم انگار ب شوهرش میگفت بخاطرهمین گفتم پس اگر منم درمورد اون حرفایی روبه شوهرم بزنم چیزی نیس وگرنه بمن چه ک اونا چیکار میکنن

ن عزیزم من تا زنگ نزنه زنگ نمیزنم تا خودش نگه اونم بعداز یک ماه یا دوماه میرم خونش ارتباطمو درحد خیلی کم باهاش نگه داشته بودم تااینکه ی اتفاقاتی افتاد ک ارتباطم باهاش زیاد شد ولی بازم اون زنگ میزد و خالی میبست 

کجا‌پیگیرشم فقط اشتباه من این بود ک حرفشو پیش شوهرم میزدم همین

اونیم ک عاقل باشه خودش میفهمه من از کجا آوردم ک خواهرشوهرم رفته مسافرت یا نه

مگه میشه دختر مادرشو نشناسه یا زن شوهرشو نشناسه

ن عزیزم من تا زنگ نزنه زنگ نمیزنم تا خودش نگه اونم بعداز یک ماه یا دوماه میرم خونش ارتباطمو درحد خیل ...

ولی من این حسو کردم انقدر پیگیرشونو میپیچوننت 

والا منم با مادرشوهرم حرف میزنم تلفنی اثلا حرف بقیه رو نمیزنم حال و حوال و چیکار میکنی و تمام

ولی من این حسو کردم انقدر پیگیرشونو میپیچوننت والا منم با مادرشوهرم حرف میزنم تلفنی اثلا حرف بقیه رو ...

والا خودش میگه من ک نمیام بپرسم شوهرت کجاست بچت کجاست اصلا همچین جسارتی ندارم بخوام ازاین کارا کنم

بعدشم انگار با همه همینه همش راست و دروغو قاطی میکنه ب خورد خلق الله میده