2777
2789
عنوان

تو کارتم فقط ۲۰۰ تومن پول موند😔تا آخر ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 59418 بازدید | 731 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دویست خدا بده برکت ده روز دیگه مانده امشب یارانه میدن خخخ

راسته میگن از سال دیگه نفری 90 تومن یارانه میدن؟ 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بیخیال بابا منم پدر مادرم مریض شدن کرونا گرفتن دیروز رفتم یک ملیون میوه و گوشت ماهی خریدم تو کارتم ۶هزار تومنه الان قسط و بدهی ام دارم گفتم ماه بعد میخواستم لباس بخرم نمی خرم نمیشه که نخورد

والا  منم و 20 تومن😂

الان شوهرم میگه هیچی پول ندارم .تازه پدر مادرمم میخوان از تهران بعد از چهار ماه بیان خونم هیچی تو خونه نیست

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

جدی؟وای خدایا شکرت

اره بابا... امشب با خیال راحت بخوابین😝

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
هیچ وقت فروشگاه زنجیره ای نرید مثل رفاه وکوروش و....

کوروش هم نرید از من ب شما نصیحت ..تخفیفاش الکیه خودم صندوقدارش بودم یه مدت ..

جامبو خوبه 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
کوروش هم نرید از من ب شما نصیحت ..تخفیفاش الکیه خودم صندوقدارش بودم یه مدت .. جامبو خوبه 

کوروش علنااا جیب ادمو میزنه

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
میخری تنتون سالم باشه حالا یماه دیرتر لباس میخری گلم سخت نگیر گرونی هست و مختص منو شما نیست

انشالله

ممنون عزیزم♥️♥️♥️

برای برآورده شدن حاجتم نفری یک صلوات بفرستید لطفا🙏🌹🤩🥰😍از وقتی به خدا اعتماد کردم آرامش بیشتری دارم😍بیشتر خوش میگذرونم🥰عاشق شوهر و بچمم😍سال دیگه خونه میخریم و دیگه مستاجر نیستیم🙏🤩🥰😍مطمئنم هرچیزی که از دست دادم هزاربرابرش قراره بهم برگرده شک ندارم❤خدایا شکرت🙏❤♥️🌹