2777
2789
عنوان

تو کارتم فقط ۲۰۰ تومن پول موند😔تا آخر ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 59420 بازدید | 731 پست
عزیزم کاش خودت بری سرکار یا کارخونگی بکنی الان دونفر باید کارکنن تااز پس خرجها بربیان

کار تو روستا نیست..اگه تو شهر بودم حتما میرفتم حداقل ارایشگری چیزی

دوس دارم مادر شوهرم ،شوهر کنه...واسم دعاکنید😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار تو روستا نیست..اگه تو شهر بودم حتما میرفتم حداقل ارایشگری چیزی

خاله من قالی میبافه تو روستا مزدشم بدک نیست خیلیم اسونه یه ماه بری پیش یکی که بلده یاد میگیری 

دستگاه و رنگ رایگان برات میارن بعد تو فقط باید ببافی اخر کارهم مزد میدن میتونی نصف قالی هم که بافتی نصف مزد بگیری

مزدش کمه ولی بهتر از هیچیه مثلا روزی ۳۰ تومن تقریبا میتونی درامد داشته باشی شوهرتم اگه کاریه میتونین باهم ببیافین

من شوهر خالم تو بچگیاش بامامانش تو زمستونا میبافته

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
خاله من قالی میبافه تو روستا مزدشم بدک نیست خیلیم اسونه یه ماه بری پیش یکی که بلده یاد میگیری  ...

تابلوفرس بلدم..اما یه تومن واسه دار و نخ و نقشه میخواد

دوس دارم مادر شوهرم ،شوهر کنه...واسم دعاکنید😂😂😂
ماشالله چه واردید افرین بهتون. گفتید اول پنبه بزاره بعدخاکشیر؟؟

قربونت گلم، منم از بزرگترا یاد گرفتم، 

یکم خاکشیر رو گرم میکنه داخل ماهیتابه، پنبه رو میکشه روی خاکشیرها، این باعث میشع مقداری خاکشیر به پنبه بچسبه، و پنبه رو که بذاره روی سینه نوزاد خاکشیر تامدتی گرما رو نگه میداره، همین گرما سینه ی بچه رو آرومتر میکنه

برای بچه های زیر شش ماه خیلی خوبه

ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد
عزیزم مشکل همه همینه😞 منم دوبچه داره الان نزدیک دوماهه شوهرم کارگیرش نمیادکارگره چن روزی یبار گیرش ...

عزیزم لباس عید خواستی بخری از سایت دیوار بگیر لباسهای دست دوم در حد نو با قیمت پایین خیلی هست من خودم این طوری میخرم

معیشتی کرونا رو نمیگما اون‌یکی رو 

آره عزیزم‌اونم نمیدن به ما

لطفا از پیج کاریم حمایت کنیدیه آنلاین شاپ با لباسای زنانه ی شیک و پیک مخصوص خانمای خاص پوش و خاص پسند😍mezone__pinarممنون میشم با فالو و لایک و کامنت این خواهرتون رو حمایت کنید،نیاز مند یاری تکککک ب تککککتون هستم الهی که خدا به کسب و کار و زندگی همتون رونق و برکت بده🤲🤲🤲🤲