2777
2789
عنوان

تو کارتم فقط ۲۰۰ تومن پول موند😔تا آخر ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 59418 بازدید | 731 پست

چرا خجالت کشیدی میبردی میزاشتی سر جاش

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره غصه نخور. بالاخره اتفاقیه که افتاده. از این به بعد ثبل از اینکه بری خرید لیست چیزایی که ضروریه و لازم داری بنویس که رفتی تو فروشگاه بی هدف چیز میز زیاد برنداری یهو پولش زیاد شه

بیخیال بابا از این پولا میادو میره غصه نخور، من چند سال کار کردم همرو دادم شوهرم خونه خرید به نامه من، بعده چند سال مجبور شدیم بفروشیم الان هیچی به نامم نیس بماند پولم دیگه ندارم

الحمدلله چیزی تا اخر برج نمونده

خواهرمن منم کارمندم تو حسابم الان یک هفتس ۲۰هزارتمته😄خداروشکر شوهرم هست این روزا وضع همه همینه یماه من ندارم یماه شوهرم

به گمانم گم شده ام ، دراین هیاهوی بی پایان
خریداتو که کردی چیز خاصی نمیخای تا آخر ماه

گذاشته بودم واسه پسرم لباس بخرم😔

برای برآورده شدن حاجتم نفری یک صلوات بفرستید لطفا🙏🌹🤩🥰😍از وقتی به خدا اعتماد کردم آرامش بیشتری دارم😍بیشتر خوش میگذرونم🥰عاشق شوهر و بچمم😍سال دیگه خونه میخریم و دیگه مستاجر نیستیم🙏🤩🥰😍مطمئنم هرچیزی که از دست دادم هزاربرابرش قراره بهم برگرده شک ندارم❤خدایا شکرت🙏❤♥️🌹

تا حقوق بعدی چقدر مونده   اگه سر ماهه که مشکلی نیست 

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم

عزیزم مشکل همه همینه😞 منم دوبچه داره الان نزدیک دوماهه شوهرم کارگیرش نمیادکارگره چن روزی یبار گیرش میاد،، یه بچه سه ماهه دارم ، نمیدونم این بسته پوشکش تمام کرد چیکارکنم ایقد دستمون تنگ شد،،ماهی ۷۰۰هم اجاره خونه ،،یه بچه سه ساله دارم ک حتی لباس عیدشو هم نمیتونم بخرم،، بخدا به حدی رفتیم زیر صفر ک تاچن روز دیگه نون شبم نداریم

هیچ وقت فروشگاه زنجیره ای نرید مثل رفاه وکوروش و....

عاره منم همیشه تعاونی میرم 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق