2777
2789
عنوان

چله غیبت نکردن

351 بازدید | 52 پست

حدیثی از پیامبر که می فرماید:

سرعت نفوذ آتش در گیاه خشک، به پای سرعت اثر غیبت در نابودی حسنات بنده نمی رسد.

اگر خدا قبول کنه میخوام ۴۰ روز غیبت نکنم....لعنت به غیبت که باعث میشه اینقد احساس گناه کنم ....خدایا خودت کمکم کن ....بخاطر خوشحالی آقام امام زمان کمکم کن ..‌دوستان کسی میخواد همراهیم کنه

خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا بتونی. 

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
من دوست دارم ولی فکنم اصلللن نمیشه

دقیقا، منم هیشوخت نمیخوام غیبت کنم، ولی وسط بحث دااااغ  یهو میبینم اووووو سر از کجاها دراوردم

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛

سلام عزیزم ان شاالله خدا کمکمون کنه

میدونی غیبت چون دو طرفست تو موفقیت ترکش همراهی که باهات خیلی درارتباطه  خیلی موثره

منکه نتونستم مثلا مامانمو همراه کنم اگه میشد واقعا کار رو غلطک میفتاد

منم خیلی تلاش میکنم ک هرگز غیبت نکنم ولی یوقتایی واقعا نمیشه

😔😔😔

منم هستم✋

حالا هی نق بزن زندگیم این‌جوریه اون‌جوریه! اصن زندگی بالا پایین نداشته باشه و روزای بد نباشه که نمیتونی بگی وای امروز چقدر خوش گذشت!اصن آدمای بد نیان تو زندگیت که نمیتونی بگی دمش گرم فلانی چقدر خوب بود...هوا آلوده نباشه صد سال نمیتونی بگی چقدر هوا امروز خوب و عالیه!میدونی چی میخوام بگم؟سیاهیا نباشن سفیدیا معلوم نمیشن رفیق... از روزگار و خدا بابتِ سیاهیا گله نکن! همونان که باعث میشن قشنگیایِ زندگی به چِشمت بیان، فکرتو مشغولِ اونا نکن!چشاتو ببند و فقط و فقط به سفیدیا و قشنگیایِ زندگی فکر کن و خدا رو شکر کن... ✅                                                                                        انصافا چشامونو خیلی‌وقتا جوری می‌بندیم رو زندگی و قشنگیاش، و غرقِ سیاهیا میشیم، یه حالی واسه خودمون درست می‌کنیم که کاری از دستِ هیشکی برنمیاد و خودِ خدا هم نمیتونه اون لحظه به دادمون برسه...🌪                                                                                                             اکثر آشفتگی انسان ها به خاطر دعاهای بی تاثیر است دعا یعنی از خداوند راهنمایی بگیریم نه اینکه او را راهنمایی کنیم که چه کار بکند 😊😊
اره من 

خیلی عالی پس از فردا شروع میکنیم ....یه دفتر برداریم و گزارش روزانه بنویسیم....موافقی؟؟؟؟

خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏
منم خیلی تلاش میکنم ک هرگز غیبت نکنم ولی یوقتایی واقعا نمیشه 😔😔😔 منم هستم✋

انشالله با کمک هم دیگه موفق میشیم...اگه از ته دل باشه میشه

من دست خودم نیست  نمیتونم غیبت نکنم

امتحان کن ضرر نداره 

سلام عزیزم ان شاالله خدا کمکمون کنه میدونی غیبت چون دو طرفست تو موفقیت ترکش همراهی که باهات خیلی در ...

درسته عزیزم ....سعی کن محل رو ترک کنی یا موضوع رو عوض کنی....انشالله که خدا همون کمک کنه

دقیقا، منم هیشوخت نمیخوام غیبت کنم، ولی وسط بحث دااااغ  یهو میبینم اووووو سر از کجاها دراوردم

دقیقا....ولی همین الان ازته دل  یه قولی به خدا بدیم وازش بخوایم ک‌کمکمون کنه ....