2777
2789
عنوان

چله غیبت نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 52 پست
درسته عزیزم ....سعی کن محل رو ترک کنی یا موضوع رو عوض کنی....انشالله که خدا همون کمک کنه

خیلی سخته

من ناحوداگاه میگم مامان خواهشا غیبت نکنین مامانمم تاراحت میشن

تو موقعیت یادم میره به جای این حرف بحثو عوض کنم اخه واقعا عصبانی میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته من ناحوداگاه میگم مامان خواهشا غیبت نکنین مامانمم تاراحت میشن تو موقعیت یادم میره به جای ...

همین غیبت هاس که عامل بدبختیمون در دو دنیا میشه....همین غیبتاست که نمیذاره صدامون به خدا برسه....😔

خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏
میشه هرشب یاداور بزنی تگ یا لایک کنی اینقدر من تاحلا واس غیبت زحمت کشیدم..‌ ولی موفق نیستم   & ...

چشم گلم تا ۴۰ روز ادامش میدیم همینجا

خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏
انشالله با کمک هم دیگه موفق میشیم...اگه از ته دل باشه میشه

انشالله حتما..

من چندین ساله ک دارم همه تلاشمو میکنم و تا حدی موفق شدم ولی خب یجاهایی از دستم که نه از دهنم در رفت😥

دلم میخاد اصلا اصلا غیبت نکنم

حالا هی نق بزن زندگیم این‌جوریه اون‌جوریه! اصن زندگی بالا پایین نداشته باشه و روزای بد نباشه که نمیتونی بگی وای امروز چقدر خوش گذشت!اصن آدمای بد نیان تو زندگیت که نمیتونی بگی دمش گرم فلانی چقدر خوب بود...هوا آلوده نباشه صد سال نمیتونی بگی چقدر هوا امروز خوب و عالیه!میدونی چی میخوام بگم؟سیاهیا نباشن سفیدیا معلوم نمیشن رفیق... از روزگار و خدا بابتِ سیاهیا گله نکن! همونان که باعث میشن قشنگیایِ زندگی به چِشمت بیان، فکرتو مشغولِ اونا نکن!چشاتو ببند و فقط و فقط به سفیدیا و قشنگیایِ زندگی فکر کن و خدا رو شکر کن... ✅                                                                                        انصافا چشامونو خیلی‌وقتا جوری می‌بندیم رو زندگی و قشنگیاش، و غرقِ سیاهیا میشیم، یه حالی واسه خودمون درست می‌کنیم که کاری از دستِ هیشکی برنمیاد و خودِ خدا هم نمیتونه اون لحظه به دادمون برسه...🌪                                                                                                             اکثر آشفتگی انسان ها به خاطر دعاهای بی تاثیر است دعا یعنی از خداوند راهنمایی بگیریم نه اینکه او را راهنمایی کنیم که چه کار بکند 😊😊
انشالله حتما.. من چندین ساله ک دارم همه تلاشمو میکنم و تا حدی موفق شدم ولی خب یجاهایی از دستم که نه ...

همین که تو این تایپیک رسیدی یعنی خدا صدات زده....این که به فکری وتلاش میکنی خودش خیلیه....اگر عملی شه که دیگه عالیه....با توکل امام زمان شروع میکنیم

همین که تو این تایپیک رسیدی یعنی خدا صدات زده....این که به فکری وتلاش میکنی خودش خیلیه....اگر عملی ش ...

انشاءلله..

ممنون از تاپیک مفیدت اسی جان کاش ازین تاپیکا بیشتر بشه 

حالا هی نق بزن زندگیم این‌جوریه اون‌جوریه! اصن زندگی بالا پایین نداشته باشه و روزای بد نباشه که نمیتونی بگی وای امروز چقدر خوش گذشت!اصن آدمای بد نیان تو زندگیت که نمیتونی بگی دمش گرم فلانی چقدر خوب بود...هوا آلوده نباشه صد سال نمیتونی بگی چقدر هوا امروز خوب و عالیه!میدونی چی میخوام بگم؟سیاهیا نباشن سفیدیا معلوم نمیشن رفیق... از روزگار و خدا بابتِ سیاهیا گله نکن! همونان که باعث میشن قشنگیایِ زندگی به چِشمت بیان، فکرتو مشغولِ اونا نکن!چشاتو ببند و فقط و فقط به سفیدیا و قشنگیایِ زندگی فکر کن و خدا رو شکر کن... ✅                                                                                        انصافا چشامونو خیلی‌وقتا جوری می‌بندیم رو زندگی و قشنگیاش، و غرقِ سیاهیا میشیم، یه حالی واسه خودمون درست می‌کنیم که کاری از دستِ هیشکی برنمیاد و خودِ خدا هم نمیتونه اون لحظه به دادمون برسه...🌪                                                                                                             اکثر آشفتگی انسان ها به خاطر دعاهای بی تاثیر است دعا یعنی از خداوند راهنمایی بگیریم نه اینکه او را راهنمایی کنیم که چه کار بکند 😊😊
خیلی سخته من ناحوداگاه میگم مامان خواهشا غیبت نکنین مامانمم تاراحت میشن تو موقعیت یادم میره به جای ...

سلام گلی خوبی؟؟؟

انشاءلله.. ممنون از تاپیک مفیدت اسی جان کاش ازین تاپیکا بیشتر بشه 

سلام عزیز خوبی؟🤩

سلام عزیز خوبی؟🤩

سلام عزیزم فدات بشم😊

شما خوبین؟

من امروز تقریبا دختر خوبی بودم🙈 پشت سر هیچکس صحبت نکردم فقط درمورد یک امر خیر با مامانم حرف زدیم 😏

ایا این غیبت محسوب میشه😐🙈

سلام عزیزم ممنونم شما خوبی؟ اگه راهی واس موفقیت داشتین به اشتراک بذارین منکه جز کم کردن ارتباط راه ...

فدات بشم گلی..امروز اولین روز بود راضی بودی..؟؟؟تمرین تمرین درست میشه نگران‌نباش همین که نیتش تو دلت داشته باشی خدا کمکت میکنه چشم اگه نکته ای دیدم میفرستم