سرعت نفوذ آتش در گیاه خشک، به پای سرعت اثر غیبت در نابودی حسنات بنده نمی رسد.
اگر خدا قبول کنه میخوام ۴۰ روز غیبت نکنم....لعنت به غیبت که باعث میشه اینقد احساس گناه کنم ....خدایا خودت کمکم کن ....بخاطر خوشحالی آقام امام زمان کمکم کن ..دوستان کسی میخواد همراهیم کنه
خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏
سلام عزیزم فدات بشم😊 شما خوبین؟ من امروز تقریبا دختر خوبی بودم🙈 پشت سر هیچکس صحبت نکردم فقط درمو ...
فدات بشم گلی ....افرین به تو دختر😍😘🥰 ...خدا قوت....اجرت با آقا امام زمان ....امروز اولین روز انشالله پر قدرت میریم جلو ....این چله ....چله خودسازیه خدا خودش کمک میکنه
خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏
فدات بشم گلی ....افرین به تو دختر😍😘🥰 ...خدا قوت....اجرت با آقا امام زمان ....امروز اولین روز انشا ...
مرسی عزیزدلم ممنون از انرژی مثبتت🥰🥰
حتما میتونیم چون میخایم💪💪 و ب امید خدای مهربونم 🤗🤗 (این شعار منه😎😊)
حالا هی نق بزن زندگیم اینجوریه اونجوریه! اصن زندگی بالا پایین نداشته باشه و روزای بد نباشه که نمیتونی بگی وای امروز چقدر خوش گذشت!اصن آدمای بد نیان تو زندگیت که نمیتونی بگی دمش گرم فلانی چقدر خوب بود...هوا آلوده نباشه صد سال نمیتونی بگی چقدر هوا امروز خوب و عالیه!میدونی چی میخوام بگم؟سیاهیا نباشن سفیدیا معلوم نمیشن رفیق... از روزگار و خدا بابتِ سیاهیا گله نکن! همونان که باعث میشن قشنگیایِ زندگی به چِشمت بیان، فکرتو مشغولِ اونا نکن!چشاتو ببند و فقط و فقط به سفیدیا و قشنگیایِ زندگی فکر کن و خدا رو شکر کن... ✅ انصافا چشامونو خیلیوقتا جوری میبندیم رو زندگی و قشنگیاش، و غرقِ سیاهیا میشیم، یه حالی واسه خودمون درست میکنیم که کاری از دستِ هیشکی برنمیاد و خودِ خدا هم نمیتونه اون لحظه به دادمون برسه...🌪 اکثر آشفتگی انسان ها به خاطر دعاهای بی تاثیر است دعا یعنی از خداوند راهنمایی بگیریم نه اینکه او را راهنمایی کنیم که چه کار بکند 😊😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا هی نق بزن زندگیم اینجوریه اونجوریه! اصن زندگی بالا پایین نداشته باشه و روزای بد نباشه که نمیتونی بگی وای امروز چقدر خوش گذشت!اصن آدمای بد نیان تو زندگیت که نمیتونی بگی دمش گرم فلانی چقدر خوب بود...هوا آلوده نباشه صد سال نمیتونی بگی چقدر هوا امروز خوب و عالیه!میدونی چی میخوام بگم؟سیاهیا نباشن سفیدیا معلوم نمیشن رفیق... از روزگار و خدا بابتِ سیاهیا گله نکن! همونان که باعث میشن قشنگیایِ زندگی به چِشمت بیان، فکرتو مشغولِ اونا نکن!چشاتو ببند و فقط و فقط به سفیدیا و قشنگیایِ زندگی فکر کن و خدا رو شکر کن... ✅ انصافا چشامونو خیلیوقتا جوری میبندیم رو زندگی و قشنگیاش، و غرقِ سیاهیا میشیم، یه حالی واسه خودمون درست میکنیم که کاری از دستِ هیشکی برنمیاد و خودِ خدا هم نمیتونه اون لحظه به دادمون برسه...🌪 اکثر آشفتگی انسان ها به خاطر دعاهای بی تاثیر است دعا یعنی از خداوند راهنمایی بگیریم نه اینکه او را راهنمایی کنیم که چه کار بکند 😊😊
نه من تقریبا ۱۵۰ روزه شروع کردم اما میگم موفقیت خیلی زیادی نداشتم با همه میتونم غیبت نکنم جز مامان ...
عیب نداره گلی دوباره تلاش کن میتونی مادرت هم با خودت همراه کنی وتشویقش کنی ....یه چنتا حدیث از عواقب غیبت کردن براش بگو ....میتونید باهم شروع کنید به قولی میگن هر وقت تلاش کردیدوخسته شدید دوم اوردید...بدونید همونجا گنجه.... چون شیطون داره اخرین زورشو میزنه ....خدا میگه از تو حرکت از من برکت