2777
2789
عنوان

سلام شبتون بخیر.یه سوال دارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 57 پست
بچه ها رو بفرست پیش مادربزرگی کسی ..نزار پیش ناپدری بد بمونن

بچه ها من و داداشمیم

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰
والا اولش به مامانم گفت قبول میکنم بعد که اومد خونمونو کرده تو شیشه...من میرم برا ۶۰۰ تومن ولی ول کن ...

اگر توافق بوده باید بده

اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه دچار شود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی مادرشون باید قبل ازدواج اینو شرط میکرد بچه ها چه گناهی کردن کارکنن مثلا مامانشون رو گرفته خب ...

ای بابا....اصلا گیرش من بودم حالا ک میرم سرکار میگه باید شوهر کنه میگه همتون باید برید کار کنین

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰
مشکل اینجاس ک من بابام‌بیمه نداشت‌اینم وقتی اومد گفت قبولشون میکنم دونسته جلو اومد ولی بعدش چهره اصل ...

خدانگذره از این آدمای دورو میفهمم چیمیگی

دختری هستم..رویاپرداز..عاشق حیوانات..علاقه مند به رنگ های شاد..مثبت اندیش..درون گرا..
ای بابا....اصلا گیرش من بودم حالا ک میرم سرکار میگه باید شوهر کنه میگه همتون باید برید کار کنین

خرجتو که خودت درمیاری دیگه چیکار به ازدواجت داره ...اهمیت نده به حرفاش ازدواج مگه الکیه

دختری هستم..رویاپرداز..عاشق حیوانات..علاقه مند به رنگ های شاد..مثبت اندیش..درون گرا..
بچه ها من و داداشمیم

عزیزم سعی کن پیش مادربزرگتون برید یاهم اگه بزرگید ی کارمناسب سنت پیدا کنی..سخته زیر بار منت کسی باشی😔

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
بچه ها من و داداشمیم

یه پرس و جو کن ببین شکایت بکنی جواب میده؟ مگه نمیگی قبلا قبول کرده که خرجتونو بده

کاش انسان بود و دل دوتا بچه یتیمو هر شب نمیلرزوند

عزیزم چقدر سخت خدا کمکتون کنه😔

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
اگه قرار خونتون بکنه توشیشه وخودتون خرج خودتون بدین مامانت چرا مونده نون خور اضافه میخواد؟؟

همینو بگو اگه اذیت میکنه خب بگو طلاق بگیره بخدا بهتره

اگه قرار خونتون بکنه توشیشه وخودتون خرج خودتون بدین مامانت چرا مونده نون خور اضافه میخواد؟؟

مامانم آدم با ابروییه تو فامیلمون هیچکس نمیدونه این چیکار میکنه...بخاطر من که تو سن ازدواجم و حرف فامیل داره میسازه

عزیزم چقدر سخت خدا کمکتون کنه😔

خیلی...دیشب تا صبح فقط غصه خوردم که اگه سرنوشت بعضی ادما قراره اینجوری باشه سرنوشتشون چرا اونارو به وجود میاره