2777
2789
عنوان

سلام شبتون بخیر.یه سوال دارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 57 پست
یه پرس و جو کن ببین شکایت بکنی جواب میده؟ مگه نمیگی قبلا قبول کرده که خرجتونو بده

چرا قبول کرده ولی تا اومد تو زندگیمون شروع کرد

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سعی کن پیش مادربزرگتون برید یاهم اگه بزرگید ی کارمناسب سنت پیدا کنی..سخته زیر بار منت کسی باشی ...

خب من دارم میرم سرکار تو دفتر اسناد.ولی حالا میگه کلا برو.داداشم بچس

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰
خرجتو که خودت درمیاری دیگه چیکار به ازدواجت داره ...اهمیت نده به حرفاش ازدواج مگه الکیه

منم همینو میگم ولی اذیتمون میکنه زجرمون میده

خیلی...دیشب تا صبح فقط غصه خوردم که اگه سرنوشت بعضی ادما قراره اینجوری باشه سرنوشتشون چرا اونارو به ...

اینجوری نگو عزیزم منم ۲۲ساله ام متولد ۷۷فک نکنم خیلی فاصله سنی داشته باشیم درکت میکنم  منم کم از دورو بودن آدما عذاب نکشیدم ولی این فکرا رو نکن عوضش سختی ها آدمو میسازن دیگه به هر بادی نمیلرزه آدم هر چی که خدا سرراهمون قرار میده یه دلیلی داره یه حکمتی داره خدا خودش گفته بعداز هرسختی آسونیه ولی بنظرم یه پرس و جو بکن شاید حداقل مامانت بتونه بابت نفقه شکایت کنه داداشت نوجوونه خیلی حواست بهش باشه یه وقت بخاطر حرفای این ازخدابی خبر از راه به درنشه فکرای بد به سرش نزنه بفرستش سریه کار نمیروزی چیزی اصلا زیاد نبینتش

دختری هستم..رویاپرداز..عاشق حیوانات..علاقه مند به رنگ های شاد..مثبت اندیش..درون گرا..
مامانم آدم با ابروییه تو فامیلمون هیچکس نمیدونه این چیکار میکنه...بخاطر من که تو سن ازدواجم و حرف فا ...

اونم طفلک چاره ای نداره یه عمر آبرو جمع کرده  واست خیلی دعا میکنم عزیزم اگه قابل باشم😙

دختری هستم..رویاپرداز..عاشق حیوانات..علاقه مند به رنگ های شاد..مثبت اندیش..درون گرا..
اونم طفلک چاره ای نداره یه عمر آبرو جمع کرده  واست خیلی دعا میکنم عزیزم اگه قابل باشم😙

ممنونم عزیزدلم...واااقعا تو شرایط سختی م شبا با گریه خوابم میبره...انشاالله به هرچی از خدا میخوای برسی

اینجوری نگو عزیزم منم ۲۲ساله ام متولد ۷۷فک نکنم خیلی فاصله سنی داشته باشیم درکت میکنم  منم کم ا ...

من ۷۵م.

میدونم میفهمم حرفاتو اما من خیلیییی سختی کشیدم همینطور مامانم...داداشمم تو سن بلوغه چند باری دست ب خود زنی زده...خیلی غد شده و ی مرد بالا سرش میخواد ک اینم نداریم...از اون طرفم مشکلات بلوغ این تو زندگیمونه میگه سرکار نمیخوام برم.درسم نمیخونه

من ۷۵م. میدونم میفهمم حرفاتو اما من خیلیییی سختی کشیدم همینطور مامانم...داداشمم تو سن بلوغه چند بار ...

خب دیگه پسر تو سن بلوغ خیلی حساس میشه با شرایط خانواده شما اوضاع برای اون بیشتراز هرکسی سخته چون جوونه و غرور داره و داره رنج خانوادش رو میبینه خیلی مواظبش باش توروخدا منم یه داداش ۱۶ساله دارم تو این سن شخصیتشون شکل میگیره

ولی بنظرم همون راضیش کن سر یه کاری بره نه بخاطر حرف اون مرده بلکه بخاطر  اینکه هرچی بیشتر تو خونه بمونه به ضررشه بره بیرون هم فکرش راحتتره هم شخصیتش بهتر شکل میگیره بخاطر اون مرده نمیگم یه مدت بره به یه کاری مشغول شه خودت کلی تغییر توش میبینی

ممنونم عزیزدلم...واااقعا تو شرایط سختی م شبا با گریه خوابم میبره...انشاالله به هرچی از خدا میخوای بر ...

قربونت برم منم چندروزه درگیر یه مشکل یه خانوادگیم واسم دعا کن خدا به دعای کسایی مثل تو نگا میکنه

قربونت برم منم چندروزه درگیر یه مشکل یه خانوادگیم واسم دعا کن خدا به دعای کسایی مثل تو نگا میکنه

انشالله هرچی میخوای همون بشه فداتشم به حق قران

خب دیگه پسر تو سن بلوغ خیلی حساس میشه با شرایط خانواده شما اوضاع برای اون بیشتراز هرکسی سخته چون جوو ...

آره دقیقاااا میفهمم ما خودمونم میخوایم ولی هیچکس حریفش نمیشه...دعا کن به خودش بیاد😔