2777
2789
عنوان

سلام شبتون بخیر.یه سوال دارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چجور توافق کردین؟

والا اولش به مامانم گفت قبول میکنم بعد که اومد خونمونو کرده تو شیشه...من میرم برا ۶۰۰ تومن ولی ول کن نیس میگه داداشمم باید بره.کلا ماهی ۱ ملیون خرجی میده به مامانمم واسه خودش هیچی.

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰
ب نظر من وظيفش نيست

وظیفش اینه ک خرج زنشم نده و مفت بخوره و پول جمع کنه لابد

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰
طبق کدوم قانون دقیقا؟

قانون اساسی هیچ اجباری برای ناپدری نداره ک خرجی بچه های همسرشو بده بلکه خرجیشونو باید قیم پدری بچه ها بدن (اگه حقوق دولتی دارن معمولا از اون برداشت میشه)

ولی وقتی قبول کرده این دوتا با شماها زندگی کنند باید خرجشونو بده از نطر عرف و انسانیت

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
وظیفشه دیگه اگه بزرگ باشن که خب فرق میکنه به نظرم . چندسالشونه،؟؟؟

من ۲۲ ک شاغلم برادرم ۱۶

وظیفشه که بده و مثل بچه خودش باهاشون رفتار کنه معلومه

پست تر از این حرفاس.اصفهانی خسیس فقققط جمع میکنه

نه خرج زن كه قطعا وظيفشه

اونم نمیده.کلاااا واسه خرید ماهانه و همهههه چی ماهی ۱ ملیون

من دوستم این شرایطو داشت.شوهراولش فوت کرده بود.از حقوق اون واسه بچه هاش خرج میکرد میگفت دوست ندارم ش ...

مشکل اینجاس ک من بابام‌بیمه نداشت‌اینم وقتی اومد گفت قبولشون میکنم دونسته جلو اومد ولی بعدش چهره اصلیش رو شد

وظیفشه خب ..اون مسئولیت مادر رو با بچه هاش قبول کرده این یعنی قبول کردن باتمام شرایط

کاش انسان بود و دل دوتا بچه یتیمو هر شب نمیلرزوند

پست تر از این حرفاس.اصفهانی خسیس فقققط جمع میکنه

میدونی مادرشون باید قبل ازدواج اینو شرط میکرد بچه ها چه گناهی کردن کارکنن مثلا مامانشون رو گرفته خب باید تاجایی که میتونه پدری هم بکنه

دختری هستم..رویاپرداز..عاشق حیوانات..علاقه مند به رنگ های شاد..مثبت اندیش..درون گرا..
کاش انسان بود و دل دوتا بچه یتیمو هر شب نمیلرزوند

بچه ها رو بفرست پیش مادربزرگی کسی ..نزار پیش ناپدری بد بمونن

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
خب اين بي انصافيه كه ، خرج رو بندازيد گردن خودش 

قبول نمیکنه من پست تر از این آدم تو زندگیم ندیدم.کاش آدما ظاهر و باطن یکی بودن