وقتی یه خانم شوهرش فوت میکنه و دوتا بچه داره و ازدواج مجدد میکنه و اون آقا هم بچه هارو قبول میکنه آیا وظیفه ش هست خرجشون رو بده یا اون دوتا بچه باید برن سرکار و خودشون خرج خودشونو دربیارن؟
در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا اولش به مامانم گفت قبول میکنم بعد که اومد خونمونو کرده تو شیشه...من میرم برا ۶۰۰ تومن ولی ول کن نیس میگه داداشمم باید بره.کلا ماهی ۱ ملیون خرجی میده به مامانمم واسه خودش هیچی.
در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰
قانون اساسی هیچ اجباری برای ناپدری نداره ک خرجی بچه های همسرشو بده بلکه خرجیشونو باید قیم پدری بچه ها بدن (اگه حقوق دولتی دارن معمولا از اون برداشت میشه)
ولی وقتی قبول کرده این دوتا با شماها زندگی کنند باید خرجشونو بده از نطر عرف و انسانیت
🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖