2777
2789
ای خواهر جان یعنی اینقد خسته م از خودم ..از وقتی زایمان طبیعی کردم بواسیر گرفتم ..یبوستم‌روش ..دو سا ...

دوست عزیز گل سرخ به تنهایی نمیدونم ولی وقتی با برگ سنا مکی مخلوط باشه باید سه روز درمیان مصرف بشه 

برا بواسیر هم میشناسم کسی که درمان شده دوس داشتی تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن ان شاالله شمام زود درمان بشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبوستش شاید از غلبه سودا یا غلبه صفرا باشه 

اگه دارو میخوره تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن

اگه دارو نمیخوره، اگه طبعش سرده انجیر بده بخوره روزی ۳ یا ۵ عدد

اگه طبعش گرمه روزی ۳ تا آلو بخارا بده بخوره

روغن زیتون طبیعی روزی یه قاشق بده بخوره

شکمش هم  با روغن زیتون جهت عقربه های ساعت آروم ماساژ بده 

دوست عزیز گل سرخ به تنهایی نمیدونم ولی وقتی با برگ سنا مکی مخلوط باشه باید سه روز درمیان مصرف بشه بر ...

فدات ..ممنون عزززیزم ،باشه حتما میخونم

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
تغذیت چظوره تو معدت سرد شده فقط سردیجاتو بزار کنار خودبخود دریت میشی

پرسیدم تو گروه طب سنتی ،عکس از زبان و کف دستامم فرستادم،گفت تو کلا طبع ذاتیت از اول صفراست..ولی گفت غلبه سودا همچی چیزی داری ..خاکشیرو گفت با اب داغ ..من انجام دادم روز هشتم فجیع شد ..به خودشم گفتم گفت ادامه بده ...دیوونم ادامه بدم وقتی اینقد سنگ شد که نمیشد دفع کنم خون بیاد که چه خوب شدنی ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
پرسیدم تو گروه طب سنتی ،عکس از زبان و کف دستامم فرستادم،گفت تو کلا طبع ذاتیت از اول صفراست..ولی گفت ...

پس معدت سرده من خودم تحربه کردم چاقم هستی؟ 

من بعد اینکه برنج دمپختیو حذف کردم گل محمدی ریختم چایی خرمالو خوردم ترشی نخوردم به صورت عحیبی شکمم درست شد روون شد بعد شروع کردم به وزن کم کرد باورت میشه اصلا دلیل چاقیم هم همون یبوسته بعد اکر بتونی پیاده روی کنی به از بین رفتن یبوست هم کمک میکنه 

بزنجتم سفید نپز با یچیزی قاطیش کن مثلا شویدبریز روش یا لوبیا چشم بلبلی یا عدس کلا قاطیش کن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
پس معدت سرده من خودم تحربه کردم چاقم هستی؟ من بعد اینکه برنج دمپختیو حذف کردم گل محمدی ریختم چایی خر ...

نه عزززیزم ،من از این لحاظ چاق اینا ،نه نیستم ،قدم ۱۷۰ ،وزنم ۵۳ ، استپ وزنی دارم ..از وقتی یادم میاد وزنم همینه ،پرخورم هستم ولی چاق نمیشم ،😁همون گل محمدی ،سنا رو به گفته ی یکی از دوستان هر سه روز فک کنم موردی نداره استفاده کنم ،یکیم همون قرص ویتامین ث امروز بخرم ..برنج و چند ماه ابپکش میکنم یمقدارم نرمتر برمیدارم ..روغن زیتون م برم بخرم ،..ممنون عزیزم 🙏

ویتامین سی مکیدنی دوماه هر روز بخور معجزستمیوه هم زیاد

عزیزم شما خودت امتحان کردی ،میرم‌امشب میخرم ..فقط مارک خاصی داره ،ایرانی خارجی فرق نداره،؟ با آب باید بخورم یا بدون آب ،بعد غذا ،قبل غذا ،یا با معده خالی ؟ ببخشید کلی سوال شد 

دختر منم همینه 

موز و شیر و چیپس نباید بخوره 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
ویتامین سی مکیدنی دوماه هر روز بخور معجزستمیوه هم زیاد

به بچه 8 ساله میشه داد ؟

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
دختر منم ۳سال و نیم هست همینجوریه .انقدر زور میزنه موقع مدفوع اشک تو چشمش جمع میشه .دارو ها هم موقت ...

پسرم ودخترم همینجوری دکتر گفته باید هر شب پیدرولاکس بخورن پسرم ۵سال پیدرولاکس خورد هرشب تازگیا بهتر شده ولی دخترم الان ۱.۵سال هر شب پیدرولاکس میخوره

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

تنها راهش اینه با سرنگ بدون سوزن روغن زیتون بریزی مقعدش چند قطره 

هنوز شقاق نگرفته انجام بده من بچم 8 ماهگی اینطور بود شقاق گرفت تا 3 سالگی دارو و رژیم هم موقت بود اثرش

ولی روغن زیتون بچمو نجات داد خدارو شکر الان هم 6 سالشه 

روغن کنجد قد سه تا قاشق بریز تو یه کاسه گرم بشه

همین که گرم شد و خواست بجوشه ( نجوشه ها )

از شعله بردار توش یه قاشق پودر گل سرخ بریز 

بزار خنک بشه

هرروز نصف قاشق چای خوری بهش بده 

بقیه رو بزار یخچال 

فوری راحت میشه 

دختر من به خونریزی شدید افتاد درحدیکه گلاب به روتون کاسه توالت خون میشد وحشتناک. بهترینراه حل اینه اب بخوره.. بارهنگ هرروز بجوشون لعاب بندازه با عرق نعناع و نبات مزه دار کن بخوره.. فعلا همین خوبه.. من کمپوت اینا دارم هرروز میدم زیاد تاثیر نداره البته کمپوت خودم درست کردم تابستون.