2777
2789

دوستان من چند ساله ازدواج کردم 

ازدواج اولم هست ولی همسر قبلا متاهل بوده جدا شده 

تو این چند سال خیلی خیلی کنجکاو دیدن عکس یا دیدن همسر سابقش شوهرم بودم 

همیشه میگم چه شکلی بوده همیشه ذهنم درگیر کرده 

همسرم هیچ نوع نشونه یا عکس چیزی ازش باقی نذاشته هرکیم عکسش داشته قران داده که پاک کنید مدیون هستید اگه پاک نکنید 

الان من هیچ جوره نمیتونم یه عکس ازش پیدا کنم کنجکاویم بر طرف بشه بخدا خیلی برام سخته دوست دارم حداقل یک بار یه عکس سه در چهار باشه ببینم شاید حداقل ذهنم روانم آروم بشه 

الان یه راه پیدا کردم چند روز پیش رفتم دکتر دارو نوشت برام کد ملی گفتم کارتابل بالا اومد عکسمم کنارش بود 

کد ملی همسر سابق هنوز تو شناسنامه  شوهرم هست 

یه دکتر میتونه کد ملیش بزنه عکسش بالا بیاره ببینم 

بخدا راضیم همون یه عکس ازش ببینم کمی فکر خیال ولم کنه راحت بشم تاپینگ بخونی شده یه مسئله بزرگ برای ذهنم 

کاش کسی باشه تو نی نی سایت بتونه کمکم کنه 😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ببینی فرضا از شما خوشگل‌تر یا معمولی‌تر باشه چه فرقی داره

میخام فقط ببینم خودمم دوست ندارم اینجور باشم بخدا ولی خب روانم ذهنم هیچ جوره نمیتونم کنترول کنم که به این مسئله فکر نکنم تنها امیدم اینه اگه یه عکس ببینم دیگه دغدغه ذهنیم تموم شه 

تو عروسی های که شرکت کردن شاید تو فیلم باشن بپرس ببین عروسی ممکنه رفته باشه بگو دوست دارم فیلم عروسی ...

همه راه رو رفتم نیست شوهرم ازش بدش میمود هیج جا باهاش نمی رفت تنها یه عروسی باهم رفتن اونم از اقوام خانمش بوده دسترسی ندارم به اونجا

همه راه رو رفتم نیست شوهرم ازش بدش میمود هیج جا باهاش نمی رفت تنها یه عروسی باهم رفتن اونم از اقوام ...

اگربدش میومده چراازدواج کرده باهاش یاعکساشونابودکرده؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم میفهمم این کنجکاویو 

ولی شاید همسرت بخاطر خودته که نخاسته هیچوقت نشونت بده گرچه لزومی نداره

دیدن یه عکس که روزی همسر توعه ممکنه ناخودآگاه ناخواسته بخاد اذیتت کنه 

ولی خب مثل اینکه ندیدن داره اذیتتون میکنه درحال حاضر

خواهرشوهر دخترای فامیل شوهر یکی ک باهاش صمیمی هستی یا اصلا اسمش مگ تو شناسنامه شوهرت نیس؟ سرچ کن تو ...

دختر روستایی بوده اسنستا اینا نداره هر چقد گشتم فقط نونستم اینستا برادرش پیدا کنم

دختر روستایی بوده اسنستا اینا نداره هر چقد گشتم فقط نونستم اینستا برادرش پیدا کنم

خب محل زندگیشونو نمیشناسی 

اون اطراف برو شاید تونستی ببینیش 

یا پیج برادرو با پیج فیک فالو کن شاید بزاره عکس خواهرشو

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏