2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی!لطفا ی لحظه اونایی که تجربه دارین🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 102 پست
 هرچی دیرتر بری بیمارستان بهتره معاینت میکنن اذیت میشی دردات ک شروع شد دردا منظم همراه انقباض ف ...

این انقباض چجوریه😕؟من نی نی م هی خودشو جمع میکنه میگم الان شکمم میترکه بعد ول میکنه؟همونه؟یا....؟

💎زبان کوردی هویت من است💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

دکترم عمدا شدید معاینه کرد ،یعنی تحریک زایمان کرد که زودتر دنیا بیاد 

از همون لحظه گودی کمرم درد گرفت و بیشتر شد ساعت 8 رفتم بیمارستان ،ده ونیم زایمان کردم

ن نترس من کل بارداریم فقط موقع سونو ها استرس داشتم از بارداریت لذت ببر.بنظرم یکی از بهترین دوران زند ...

آمییییین 

عزیزم راستی چند روز پیش یک مقدار ترشح آبکی خیلی آبکی ازم خارج شد  ولی قطع شد 

شماهم اینجوری میشدین؟من ترسیدم فک کردم اب کیسه ابه

دکترم عمدا شدید معاینه کرد ،یعنی تحریک زایمان کرد که زودتر دنیا بیاد  از همون لحظه گودی کمرم د ...

خوش بحالت برا منم دعا کن زایمانم راحت باشه.🙏😕

💎زبان کوردی هویت من است💎
عزیزم‌‌من‌هم‌اصلادردندارم‌ولی‌دکترم‌گفت‌صبرکن‌تادردت‌بگیره‌انشاالله ‌که‌بسلامتی‌زایمان‌کنیم

ان شاالله خدا خودش به خیر بگذرونه🙏🙏برات دعا میکنم زایمان راحت و خوبی داشته باشی

💎زبان کوردی هویت من است💎
این انقباض چجوریه😕؟من نی نی م هی خودشو جمع میکنه میگم الان شکمم میترکه بعد ول میکنه؟همونه؟یا....؟

همونه تقریبا همراه با دردی ک تو دل میپیچه 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
آمییییین  عزیزم راستی چند روز پیش یک مقدار ترشح آبکی خیلی آبکی ازم خارج شد  ولی قطع شد&nb ...

تا دلت بخواد نترس ولی دکترت رو مرتب برو و بزار زود بزود توو دلیت چک شه از سلامتیش مطمئن باشی عزیز دلم

💎زبان کوردی هویت من است💎

مرسی از همتون عزیزای دلم ان شالله عاقبت بخیر شین و آرزوهاتون خاطره شن.هرچی از خدا میخوان تا قبل سال تحویل بهتون تحویل بده.آمیییییین🙏🙏🙏🙏😘😘😘😘 

💎زبان کوردی هویت من است💎