2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی!لطفا ی لحظه اونایی که تجربه دارین🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 102 پست
گلم شربت زعفران رو الان نخور چون باعث میشه مدفوع کنه بچه من شنیدم هر وقت دردات شروع شد بخور الان فقط ...

😘😘😘😘😘😘چشم😍😍😍😍❤❤

💎زبان کوردی هویت من است💎
خخخخخخخ فعلا بدو برو حمام حسابی خ.دتو تمیز کن و یه دوش اب گرررم حسابی بگیر کمک میکنه به زایمان آسان ...

هرشب میرم حموم دوش اب گرم میگیرم،بدنمم تمیزه.اپیلاسیون کاملم😂😂همه این کارارو انجام میدم خدا کنه منم زایمانم راحت باشه.از سزارین بیشتر میترسم.تا حالا نه بیهوش شدم نه بخیه خوردم اونم ۷لایه☹☹😶😶حالا طبیعیم جالب نیست ولی من ترجیح میدم به سزارین

💎زبان کوردی هویت من است💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله عزیزم بسلامتی ومیمنت😍😘

سلام عزیزم زایمان کردی بسلامتی؟ من سه روزه زایمان کردم یه روز مونده بود به 38هفته. کیسه ابم ترکید و نی نی هم مدفوع کرده بود. سزارین اورژانسی شدم .درسته درد زیاد کشیدم سخت بود ولی همش میگم شکرخدا سزارین شدم  من نحمل طبیعی اصلا نداشتم .یه معاینه ساده ام کردن انقد جیغ زدم  خخخخ

وایسا دردات شروع بشه ببخشید بری هی میخوان انگشت کنن اذیت شی

یعنی چی انگشت کنن یعنی چک میکنن؟

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.
سلام عزیزم زایمان کردی بسلامتی؟ من سه روزه زایمان کردم یه روز مونده بود به 38هفته. کیسه ابم ترکید و ...

سلام گلم.من دیدم درد ندارم ترسیدم ۱۱م رفتم پیش دکترم گفت برو بیمارستان رحمم ۴سانت باز بود.۷رفتم بیمارستان تا پذیرش شدم و آمپول و سرم زدن دردم ی کم شروع شد بعد زیاد شد ۱۰شب زایمان کردم کلا ۳ساعته.الان بند نافشم افتاده دخملیم❤بهت تبریک میگم عزیزم زیر سایه ی پدر و مادرش بزرگ شه و عاقبت بخیر👍😍❤😘

💎زبان کوردی هویت من است💎
سلام گلم.من دیدم درد ندارم ترسیدم ۱۱م رفتم پیش دکترم گفت برو بیمارستان رحمم ۴سانت باز بود.۷رفتم بیما ...

پس به سلامتی شماهم زایمان کردی .آسون بود؟ عزیم منم به شما تبریک میگم .صدو بیست ساله شه زیر سایه پدر مادرش 😊