2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی!لطفا ی لحظه اونایی که تجربه دارین🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 102 پست
شماهم 37هفته وقتی راه میرفتید حس میکردید بچه به واژنتون فشار میاره؟

من از ماه هشت دیگه کلا فشار وارد میکرد به مثانم و واژنمم تیر میکشید به دکترمم گفتم گفت طبیعیه😶

💎زبان کوردی هویت من است💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم همینجوریم،،پیاده روی و ورزش داشتی؟بیمارستان خصوصی میری؟

پیاده روی اره روزی یکی دوساعت.ولی دیگه برمیگردم کمر درد میگیرم.نه خصوصی نیست برا تامین اجتماعیه.منم دفترچم تامین اجتماعی هستش دیگه رفتم دیدم هم خلوت بود هم تمیز از همه هم پرسیدم گفتن خیلی خوبه.فقط متاسفانه دکتر خودم اونجا نیست توو بیمارستانای خصوصیه.

💎زبان کوردی هویت من است💎
پیاده روی اره روزی یکی دوساعت.ولی دیگه برمیگردم کمر درد میگیرم.نه خصوصی نیست برا تامین اجتماعیه.منم ...

معاینه درد داره؟منم اسانه تحمل دردم بالاست بخاطر همین طبیعی خواستن،دکترم گفته 38هفته بیا معاینه،،میترسم برم دستکاری کنه ی وقت زودتر از وقتش بیاد،،انقدم سونو گرافی و اینا میفرستن خسته شدم کلی پول خرج کردم بادست خالی

معاینه درد داره؟منم اسانه تحمل دردم بالاست بخاطر همین طبیعی خواستن،دکترم گفته 38هفته بیا معاینه،،میت ...

نه زیاد.من دکترم خودش سونو داره همرو برام انجام داد اره واقعا پرهزینه س ولی اشکال نداره‌

💎زبان کوردی هویت من است💎
یا خدا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خخخخخخخ فعلا بدو برو حمام حسابی خ.دتو تمیز کن و یه دوش اب گرررم حسابی بگیر کمک میکنه به زایمان آسان مثل بچه های کوچیک هم چهار دستو پا برو و حالت سجده بمون .من روزی که دردم گرفت اینکارها رو کردم و تمام خونه رو تمیز کردم حتی برای اینکه لگنم خوب باز بشه نشستم لباسام رابا دست شستم ساعت۱۱رفتم بیمارستان ساعت۱دو ساعت بعدشم نی نیم توی بغلم بود

نه الان نرو حساااااااابی پیاده روی کن و تخم شوید یا رازیانه دم کن بخوری روزانه تا زایمانت آسونتر بشه ...

قربونت عزیز دلم.مرسی ازت.چشم❤❤❤❤

💎زبان کوردی هویت من است💎