2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی!لطفا ی لحظه اونایی که تجربه دارین🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 102 پست
ولی خیلی خوبه ها چند سانت بدون درد باز شدی  خیلی ها واسه همین چند ساعت درد دارن

چی بگم والا.کمر درد و شکم درد ریزی دارم ولی نمیدونم درد زایمان چجوریاس.تحمل دردمم بالاس شایدم دردم شروع شده من مقاومت میکنم😂😂😂😂

💎زبان کوردی هویت من است💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهار دست و پا راه برو نزدیکی عمیق  حرکت اسکوات داشته باش و اگه توپ داری رو توپ بشین خیلی تاثی ...

ممنون عزیزم از راهنمایی خوبت خدا خیرتون بده😘😘🙏🙏🙏

💎زبان کوردی هویت من است💎
عزیزم ان شالله زایمان راحت و سریعی داشته باشی بچت و سالم بگیری بغلت برای منم دعا کن منم زایمانم راحت ...

ان شاالله.چشم مهربون حتماااات😘🙏🙏🙏🙏

💎زبان کوردی هویت من است💎

منم خسته شدم چهل هفتم تموم شده همه نوع ورزش و پیاده روی دوش گرم قرار کمر همه دمنوش ها رو میخورم اصلا انگار نه انگار هیچ اثری نداره

دکترم میگه آمپول فشار ولی خیلی میترسم

کسی نمیتونه یه راهنمایی کنه 

منم خسته شدم چهل هفتم تموم شده همه نوع ورزش و پیاده روی دوش گرم قرار کمر همه دمنوش ها رو میخورم اصلا ...

جا خشک کردن این بچه های ما😂😂😂

💎زبان کوردی هویت من است💎
سلام گلم ان شاءالله ب سلامتی زایمان کنی اگ میشه برای حامله شدن منم دعاکن اسمم سمانه

چشم سمانه ی مهربون به امید خدا  و پنج تن شمام سال اینده دامنت سبز بشه فدات🙏🙏🙏🙏🙏

💎زبان کوردی هویت من است💎
نمیدونم والا به نظرم باز فردا بری مطب معاینه بشی بد نیست  قبلش زنگ بزن بهش

فردا میرم پیش دکترم که معاینه کنه دیدم بیشتر باز شدم میرم بیمارستان دیگه😢هرچی خیره

💎زبان کوردی هویت من است💎

هرچی دیرتر بری بیمارستان بهتره معاینت میکنن اذیت میشی دردات ک شروع شد دردا منظم همراه انقباض فاصلشون کم شد برو 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
ایشالا فردا میری هرچی به صلاحته پیش میاد  آخیش خیالم راحت شد  منم نینیم سمت چپ پایین بیش ...

ن نترس من کل بارداریم فقط موقع سونو ها استرس داشتم از بارداریت لذت ببر.بنظرم یکی از بهترین دوران زندگی هر زنیه.و از خدا میخوام همه زنای دنیا این لذتو تجربه کنن.الهی امیییییین🙏🙏🙏🙏

💎زبان کوردی هویت من است💎