2777
2789
عنوان

مامانا یه لحظه میاین

34 بازدید | 4 پست

عزیزان،دختر من دوروز پیش شش ماهش تمام شده از کی سوپ سزیجات براش شروع کنم فعلا فرنی و سرلاک برنج میدم از فردا هم حریره میدم نظرتون چیه سوپ رو شروع کنم یا زوده

براش شروع کن زود نیست،از کم مثلاً یه قاشق شروع کن اگه حالش بد نشد بهش بده،من تو سوپ پسرم هویج وسیب زمینی و سبزی معطر و رشته یا برنج میریزم البته با اینکه ۱۱ماهشه کم میخوره درحدود چند قاشق

یه مدل دوستت دارم هست که گفته نمیشه                فقط فهمیده میشه                                           بهش میگن:                                       دوستت دارم واقعی    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنونم عزیزم😘

خواهش میکنم،وقتی هم میکس یا له کردی دوباره از آب سوپ براش اضافه کن تا سفت نباشه،سعی کن در حد دو سه قاشق هم شده بهش بدی چون نزدیک دندون درآوردنشه باید تقویتش کنی 

یه مدل دوستت دارم هست که گفته نمیشه                فقط فهمیده میشه                                           بهش میگن:                                       دوستت دارم واقعی