2777
2789
عنوان

خواهرم و دوست پسرش😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4972 بازدید | 234 پست
باید خودش بفهمه .کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودش رو زده به خواب نه

خوب نمیفهمه الان هرچی پسره بگه همون کارو می‌کنه بدی اش اینه می‌ره هرچی ما صحبت میکنیمم به اون میگه

واقعا از ته دل دوسش داره داداشت؟ خواهر من ک واقعا حس میکنم عاشق شده

نمیدونم مطمین نیستم ولی تووات با من حرف میزنه میخادش من ازدواج کردم استان دیگم

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی گریه ها و التماس های پسره رو ببینی خودت گریت میگیره همش میگه توروخدا ولی خوب از طرفی خیلی کوچیک ...

عزیزدلم به پسره اطمینان بدین که خواهر شما هنوز کوچیکه و تا چند سال دیگه ازدواج نمیکنه تا ابرو ریزی نکنن وقتی قرار نیس هنوز ازدواج کنه خواهرت این کولی بازی ها چیه تا حداقل پسره یکم بزرگ تر بشه و عاقلتر کاری چیزی داشته باشه

زندگی دو روزه تمام تلاشتو بکن نذار آرزوهات بشن حسرت برات
لطفاً دعا کنید این مشکلمون حل بشه 😔😭

مثلاً یبار پارک بودم با مادرم و خواهرم دیدم زنگ زد کجایی گفتم اومدم پارک گفت کدوم پارک الان منم میام اونجا .گفتم مامانم هست گفت خوب باشه .گفتم نمی‌خواد داریم برمیگردیم رفته بود سر میدون وایساده بود که موقع برگشت منو ببینه .وقتی اومدم خونه دیدم زنگ زد که دیدمتون برگشتین.یجورایی خودشو صاحب اختیار من میدونست منو زیر نظر می‌گرفت  هر جا میرفتم. یا برای من غیرتی میشد که بگو کجایی من بیام .یا کجا میری من می‌برمت  .بدجور موی دماغ شده بود آخراش .خودش حالیش نبود ولی داشت با آبرومون بازی میکرد

🖍️ امیدوارم آرزوهاتون خاطره بشن 🥰
عزیزدلم به پسره اطمینان بدین که خواهر شما هنوز کوچیکه و تا چند سال دیگه ازدواج نمیکنه تا ابرو ریزی ن ...

میگن قرار نیس کدومه هردوشون الان آرزوشونه زودتر عقد کنن

مثلاً یبار پارک بودم با مادرم و خواهرم دیدم زنگ زد کجایی گفتم اومدم پارک گفت کدوم پارک الان منم میام ...

ببین این پسره اینجوری نیست فقط برا راضی کردن ما میاد در خونه و طوری رفتار می‌کنه که میگی خوب از دوست داشتنه نمی‌دونم متوجه منظورم میشی یا نه خواهرم با خودش میگه این خیلی میخوادم

خوب نمیفهمه الان هرچی پسره بگه همون کارو می‌کنه بدی اش اینه می‌ره هرچی ما صحبت میکنیمم به اون میگه

دقیقن منم همین کارو میکردم .بابام بهش گفته بود که دختر من بد دهن زندگی کن نیس و این حرفا که اونو منصرف کنه .بعدش اومد تو خونه به مامانم گفت که مجبور شدم اینجوری بگم بلکه ولمون کنه .منم رفتم سریع گذاشتم کف دستش که بابام برای رد کردن تو از من بد گفته بهت

دقیقاالان اون پسر فقط فکره س...س هست نه چیزدیگه😑

دقیقا تو دوره بلوغه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
دقیقن منم همین کارو میکردم .بابام بهش گفته بود که دختر من بد دهن زندگی کن نیس و این حرفا که اونو منص ...

وای خیلی میترسم من همش همین یدونه خواهرو دارم داداشم ندارم آرزوم خوشبختیشه

ببین این پسره اینجوری نیست فقط برا راضی کردن ما میاد در خونه و طوری رفتار می‌کنه که میگی خوب از دوست ...

اونم مزاحم نمیشد هی میومد می‌گفت می‌خوامش .ولی خب همین آبرو داری خانوادم باعث شد پر رو و گستاخ بشه .برای همین میگم رو بهش ندید عادت میکنه

اونم مزاحم نمیشد هی میومد می‌گفت می‌خوامش .ولی خب همین آبرو داری خانوادم باعث شد پر رو و گستاخ بشه . ...

😭😭😭😭😭هرکار میکنی بازم میاد میگم آبرو ریزی میشه میگه پس یکجای دیگه قرار بذارید تا من بیام صحبت کنم باهاتون

وای خیلی میترسم من همش همین یدونه خواهرو دارم داداشم ندارم آرزوم خوشبختیشه

آخراش الکی غیرتی بازی در میآورد .بهم شک میکرد هی آمار مو می‌گرفت انگار شوهرم شده باشه .بهم تهمت میزد که جای دیگه رفته بودی . گفتم ولم کن دیگه نمیخوامت بتوچه اصلا