2777
2789
عنوان

امروز توبه کردم ولی چه فایده

633 بازدید | 52 پست

خیلی کارای اشتباه کردم خیلییییی کارای اشتباه خیلی زیاد . حتی حق الناس هم به گردن دارم ( دزدی نکردما ولی حق الناسی به گردنمه و نمیتونم جبرانش کنم )

حالم خیلی بد بود با حال افتضاح رفتم نشستم به درگاه خدا توبه کردم :) توروخدا دعا کنید حاجتامو بگیرم ازش :) نذر کردم از همین امروز همهههه ی نمازامو بخونم دیگه یه سری کارای اشتباهو نکنم فقط خدا حاجتامو بده :)

دعا کنید برام

وقتی فکر میکنم میبینم توبه چه فایده داشت وقتی حق الناس به گردنمه اخه :) 

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توبه بدرد نمیخورهحق الناس باید جبران بشه.مثل این میمونه که شما گرسنت باش ولی بری آب بخوری.منطقی نیست

غیرقابل جبرانن . اصلا نمیشه جبرانشون کرد . تاکید میکنم مال حرام نخوردم ولی حق الناس بود . ولی غیر قابل جبرانن اصلا نمیتونم پیداشون کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

پشیمونیم و توبه واقعی حق الناس هم خدا جبران می‌کنه اگر واقعا قابل جبران نباشه از طرف خودت این وسوسه شیطان هست برای صاحبان حق کارهای نیک مادی و معنوی انجام بده  خدا فرموده کارهای نیک گناهان رو پاک می‌کنه ،ان شاء الله توبه واقعی رو به خاطر خود خدا انجام بدی نه گرفتن حاجت که وجود خداوند و رضایتش بالاترین  نعمتهاست

پشیمونیم و توبه واقعی حق الناس هم خدا جبران می‌کنه اگر واقعا قابل جبران نباشه از طرف خودت این وسوسه ...

همه ی امیدم میدونی چیه ؟ شاید مسخره بنظر بیاد یکی بهم خندید ولی همه ی امیدم اینه که با وجود ترسی که از ظهور دارم ، ولی امام زمان ظهور کنه و میانجی گری کنه تا حلالم کنن و حق الناس از گردنم برداشته شه :)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیکار کردی مگه؟رد مظالم میتونی بدی.

نمیتونم بگم . این رد مظالم چیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40