2777
2789

راه دور کار میکنه وبعد۳هفته میادوقتایی ک میادخیلی خوبه پیش خانوادش و توجمع خیلی ازم تعریف میکنه وقربون صدقم میره وقتی میره اصلا زنگ نمیزنه پیام نمیده همش میگه سرم شلوغه وقت ندارم هرچیم بهش میگم فایده نداره خسته شدم از رفتاراش نمیدونم چیکار کنم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید واقعا سرش شلوغه یا شاید شما خیلی زنگ میزنی و‌گیر میدی

سرش ک واقعا شلوغ هست ولی من میگم درحد۱یا۲دقیقه ک میتونه زنگ بزنه یاحداقل پیام بده بگه دستم بنده ولی به یادتم 

مثل مال من موقعی که پیشمه خیییلی پر حرفه حتی بعدش میگه دلم برات تنگه اما بعد اون روز انگار یه آدم دی ...

شما نامزدی یا دوست؟چندوقته اینطوریه؟من تحمل این رفتارش برام سخته

شما نامزدی یا دوست؟چندوقته اینطوریه؟من تحمل این رفتارش برام سخته

عزیزم منم مثل توام وقتی مطمئن شد اوکی شدیم کلا سرد شده 

منم خیلی عصبی میشم سر این قضیه و نمی‌دونم باید چیکارش کنم

عزیزم منم مثل توام وقتی مطمئن شد اوکی شدیم کلا سرد شده منم خیلی عصبی میشم سر این قضیه و نمی‌دونم بای ...

از خدا میخوام ی آدم صد پله بدتر از خودش سر راهش بزاره