2777
2789
عنوان

خواهرم و دوست پسرش😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4971 بازدید | 234 پست
😭😭😭😭😭هرکار میکنی بازم میاد میگم آبرو ریزی میشه میگه پس یکجای دیگه قرار بذارید تا من بیام صحبت ک ...

میگم که پر رو .اینم اصلا با خودش نمی‌گفت که همسایه میبینه .پشتمون حرف در میاد یا زشته .بابامم انقد بدش میومد که وقتی میومد خدا می‌دونه .انقد پر رو شده بودیبار نصف شب پیام داد که انقد دلم واست تنگ شده نیم ساعته وایسادم تو کوچتون تو سرما .منم ترسیدم وای خدا نکنه یکی ببینش فکر کنه ما نصف شب قرار داریم بگه این پسره نصف شب تو کوچه شون وایساده باهاش قرار داره ؟ بهش گفتم برو خونتون زشته

🖍️ امیدوارم آرزوهاتون خاطره بشن 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب این پسره اینجوری نیس ناز می‌کشه و...

اولاشه .یکی از دوستای منم همینجور بود دوستم میگفت آخراش پسره تا قهر میکردم میومد جلو درمون می‌گفت نیای بیرون رگ دستمو میزنم و فلان 

بنظرت دروغ میگه پسره که دوسش داره

آره بابا .رو ندید بخدا تولدم شده بود نمی‌خواستم برم بیرون پیام داد که میای خودت کادوتو بگیری یا بیام بزارم پشت درتون .از ترس اینکه بیاد کسی تو کوچه ببینش خودم  رفتم بیرون .

خوب پسره میگه من دوسال سربازی دارم هنوز یکسال دیگه طول می‌کشه تا برم خیلیه من نمیتونم دوریشو تحمل کن ...

😢وا 

ای بابا خیییلی اتیششون تنده 

واقعا مواظب باشین انشاالله ک اتفاقی نمیوفته ولی خب واقعا عاشقن و حیفه ب هم نرسن

معلم آینده😍👩🏻‍🏫
اصلا ن من ن مامانم نمی‌دونیم چیکار کنیم و چی درسته چی غلط

😥هییی خدا چی بگم والا

به نظرم تنها راه اینه ک با هم ازدواج کنن اگه هم فرار نکنن خواهرت نابود میشه 

بزار یه سال دیگه ازدواج کنن دیگه قبلش بهش بگین ک هر مشکلی پیش اومد و ۵ سال دیگه پشیمون شدی به ما ربطی نداره انتخاب خودت بوده...

معلم آینده😍👩🏻‍🏫
😥هییی خدا چی بگم والا به نظرم تنها راه اینه ک با هم ازدواج کنن اگه هم فرار نکنن خواهرت نابود میشه& ...

گفتیم خواهر جان به پسره گفتیم پشیمون میشی میگن نه نمیشیم

گفتیم خواهر جان به پسره گفتیم پشیمون میشی میگن نه نمیشیم

باشه خب همین کارو بکنین

تا سال بعد صبر میکنن؟

بزار ازدوااج کنن زیاد نگرانم نباشین همیشه حمایتش کنین 

انشاالله ک خوشبخت میشن😍

چاره ای جز این نیست ب نظرم

معلم آینده😍👩🏻‍🏫