2777
2789

سلام و وقت بخير

خانماي محترم اگه كسي هست كه دكتري رو توي اصفهان ميشناسه كه سزارين اختياري انجام بده خواهشا به من معرفي كنيد چون من ترس بسييييار زياد و عجيبي از زايمان طبيعي دارم 

خواهش ميكنم اگه ميشناسيد معرفي كنيد...

زايمان طبيعي برام كابوس شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من توتاپیک قبلیت گفتم که...دکترفرناز معمارزاده مطبشم تو شمس ابادیه

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
خواهر شوهرم پیش خورشید عراقی سز کرد.اونم از طبیعی خیلی ترس داشت.فکر کنم انجام بده. اخه گفت همون اول ...

واقعا؟!؟ يعني راحت قبول كرده؟؟؟

خب اگه به اين راحتي باشه كه خيييلي خوشحالم ميكنه

آخه من توو فاميل و دوستام هركسي رو ديدم گفتن دكترشون به هيچ عنوان قبول نكرده سزارينو

بعدشم طبيعي زايمانشون كرده و پدرشون در اومده بود بدجوووورا

اونوقت با همون يك بار كه بهش گفته دكتر قبول كرده؟؟؟

فکر کنم. حالا یه بار برو. کلا زیاد تعریفش را میکنن. ولی فکر کنم از اوناست که خیلی سونو و ازمایش میفرسته. و خیلی تعداد مراجعه بهش در دوران بارداری زیاده. یعنی از یه تایم بارداری به بعد میگه هر هفته بری پیشش. 

من دکتر شریف زاده رو میشناسم میدونم که خیلی کارشون خوبه اما نمیدونم سزارین اختیاری انجام میده یا نه

میخوای یا تماس بگیر بپرس یا تو سایتشون بپرس که انجام میدن یا نه. زود جواب میدن من یکی دو بار سوال پرسیدم ازشون

http://drsharifzadeh.com/بهترین-متخصص-زنان-در-اصفهان/