2777
2789
عنوان

میخوام تمرین کنم که...

270 بازدید | 59 پست

بچه ها من میخوام کم حرف بشم کسی هست بدونه راههای کم حرفیو. 

بارها امتحان کردم ولی نشده.

اطرافمم همه پرحرفن‌.

خیلی دوست دارم کم حرف بشم 

میشه کمکم بکنییید لطفااااا

بهترین دعا برای تو محبوب دلم: اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِکَ الفَرَج عدد انفاس الخلائق. 
😁😁😁منم خیلی پر حرفم ولی راضی ام 

من نه اذیت میشم جایی نباید حرف بزنم حرفی میگم که ب ضررمه 

بهترین دعا برای تو محبوب دلم: اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِکَ الفَرَج عدد انفاس الخلائق. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با یکی که کم‌حرفه دوست شو

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

سرت تو لاک خودت باشه جاهای ساکت بیشتر برو 

من اینطوری بزرگ شدم تا ماه اول کلاس هفتم بچه ها فکر میکردم لالم:/😂💔

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)
پرحرف که بهتره 

نه خییلی بده. موقعیت من ی جوریه که بهتره کم حرف باشم 

سرت تو لاک خودت باشه جاهای ساکت بیشتر برو  من اینطوری بزرگ شدم تا ماه اول کلاس هفتم بچه ها فکر ...

لال بودن بهتره تا پر حرفی😔