2777
2789
عنوان

میخوام تمرین کنم که...

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 59 پست
چطوری کمک کن دااااا چی میشه خواهش میکنم

خیلی پیش اومده که حرفی داشته باشم برای گفتن ولی قبل این که بخوام حرف بزنم فکر میکنم و درنهایت ترجیح میدم سکوت کنم مثلا اونا غیبت کنن من هیچی نمیگم چون قبل حرف زدن توی جمع با خودم میگم هیچ کدوم از اینا دوست واقعی نیستن نمیخوام آتو دستشون بدم البته ممکنه گاهی اوقات یه حرفی بزنم که اشتباه باشه که اونم می زارم پای انسان بودنم (همه انسانا ممکنه اشتباه کنن ) تا جایی که میتونم جلوی خودمو میگیرم 

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈
خیلی پیش اومده که حرفی داشته باشم برای گفتن ولی قبل این که بخوام حرف بزنم فکر میکنم و درنهایت ترجیح ...

من سعی میکنم غیبت نکنم هرکی هم بخواد غیبت کنه تاحد توان جلوشونو میگیرم. 

اما مشکلم اینه که نمیتونم اغلب اوقات سکوت کنم و فکرکنم. بعدش مامانم وقتی کم حرف میزنم فقط غر میزنه که لال شدی 🙈

بهترین دعا برای تو محبوب دلم: اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِکَ الفَرَج عدد انفاس الخلائق. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سعی میکنم غیبت نکنم هرکی هم بخواد غیبت کنه تاحد توان جلوشونو میگیرم.  اما مشکلم اینه که نمی ...

🤣🤣🤣🤣 فقط به این فکر کن جز خودت کسی دوستت نیست اونوقت میتونی جلوی پر حرفیاتو بگیری من قبلا خیلی حرف میزدم جایی میرفتم گل سرسبد مجلس بودم از حرف ولی بابت همین خیلی ضربه خوردم روشمو عوض کردم 

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈
🤣🤣🤣🤣 فقط به این فکر کن جز خودت کسی دوستت نیست اونوقت میتونی جلوی پر حرفیاتو بگیری من قبلا خیلی ح ...

منم دقیقا همین حالتو دارما میخوام مثل شما عوض بشم. کاش بتونی کمکم کنی. مثلا چجور شروع کردی که کم حرف باشی؟یهویی یا یواش یواش

بهترین دعا برای تو محبوب دلم: اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِکَ الفَرَج عدد انفاس الخلائق. 

من به خاطر ضربه ای که خوردم تصمیم گرفتم اول از همه واتس اپ اینستا تلگرامم و حذف کردم بعد حدودا ۶ ماه گوشیم خاموش کردم رفت و امدمو با همه کم کردم شاید شیش ماهی یه بار برم مهمونی خونه بعضیا سالی چندسالی یه بار تو مسائل خصوصی هیچکس وارد جزئیات نمیشم سوال نمی پرسم ازشون کاری به هیچکس ندارم خاله زنک بازی رو خییییلی کم کردم هرکی و باهاش کار داشته باشم یا داشته باشه  فقط در حد کار باهاش ارتباط میگیرم نه بیشتر   

من به خاطر ضربه ای که خوردم تصمیم گرفتم اول از همه واتس اپ اینستا تلگرامم و حذف کردم بعد حدودا ۶ ماه ...

هیچ شبکه اجتماعی ای ندارم.گوشیمم اگه بشه خاموش کنم قشنگ میشه واقعا. 

من به خاطر ضربه ای که خوردم تصمیم گرفتم اول از همه واتس اپ اینستا تلگرامم و حذف کردم بعد حدودا ۶ ماه ...

مشکل من اینه که هیجان زیادی دارم وقتی کسیو میبینم فقط میگم حرف بزنم 

خانوادتون چیزی نمیگفتن درمورد کم حرفیتون یا گوشیتونو خاموش کردنتون؟

یه بار یکی  یه مشکلی براش پیش اومد که مجبور شد به من بگه یعنی یه چیزی که هرکی بود به هیشکی نمی گفت خیییلی بد....!!! از من خواست کمکشون کنم و این کارو کردم یعنی ذره ای ازش نپرسیدم که چی شده بهم گفت تو چرا چیزی بهم نمیگی چرا کنجکاوی نمیکنی قبلا اینجوری نبودی 😅

خانوادتون چیزی نمیگفتن درمورد کم حرفیتون یا گوشیتونو خاموش کردنتون؟

چرا کلی دعوام میکردن خاله هام دختر خاله هام ولی برام مهم نبود الان دیگه چیزی نمیگن

یه بار یکی  یه مشکلی براش پیش اومد که مجبور شد به من بگه یعنی یه چیزی که هرکی بود به هیشکی نمی ...

مامانم میگه باز دوباره این لال شد😂

ولی واقعا خسته شدم از این خصلتم.

چرا کلی دعوام میکردن خاله هام دختر خاله هام ولی برام مهم نبود الان دیگه چیزی نمیگن

خیلی ممنون بخاطر راهنمایی های خوبتون. ان شاالله میتونم

دو نفری فرق میکنه تا توی جمع ... توی جمع یکیم  حرف نزنه جو معذب نمیشه

درسته فرق میکنه دونفری، مثلا من بامادرم تنهام حرف که نمیزنم مامانم ناراحت میشه

خیلی ممنون بخاطر راهنمایی های خوبتون. ان شاالله میتونم

ان شاالله 🥰😘