خیلی پیش اومده که حرفی داشته باشم برای گفتن ولی قبل این که بخوام حرف بزنم فکر میکنم و درنهایت ترجیح میدم سکوت کنم مثلا اونا غیبت کنن من هیچی نمیگم چون قبل حرف زدن توی جمع با خودم میگم هیچ کدوم از اینا دوست واقعی نیستن نمیخوام آتو دستشون بدم البته ممکنه گاهی اوقات یه حرفی بزنم که اشتباه باشه که اونم می زارم پای انسان بودنم (همه انسانا ممکنه اشتباه کنن ) تا جایی که میتونم جلوی خودمو میگیرم
هروقت بعدگناه...! خدا اونقدر زنده نگهت داشت... که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت... خدا از تو ناامید نیست... 🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من سعی میکنم غیبت نکنم هرکی هم بخواد غیبت کنه تاحد توان جلوشونو میگیرم. اما مشکلم اینه که نمی ...
🤣🤣🤣🤣 فقط به این فکر کن جز خودت کسی دوستت نیست اونوقت میتونی جلوی پر حرفیاتو بگیری من قبلا خیلی حرف میزدم جایی میرفتم گل سرسبد مجلس بودم از حرف ولی بابت همین خیلی ضربه خوردم روشمو عوض کردم
هروقت بعدگناه...! خدا اونقدر زنده نگهت داشت... که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت... خدا از تو ناامید نیست... 🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈
من به خاطر ضربه ای که خوردم تصمیم گرفتم اول از همه واتس اپ اینستا تلگرامم و حذف کردم بعد حدودا ۶ ماه گوشیم خاموش کردم رفت و امدمو با همه کم کردم شاید شیش ماهی یه بار برم مهمونی خونه بعضیا سالی چندسالی یه بار تو مسائل خصوصی هیچکس وارد جزئیات نمیشم سوال نمی پرسم ازشون کاری به هیچکس ندارم خاله زنک بازی رو خییییلی کم کردم هرکی و باهاش کار داشته باشم یا داشته باشه فقط در حد کار باهاش ارتباط میگیرم نه بیشتر
یه بار یکی یه مشکلی براش پیش اومد که مجبور شد به من بگه یعنی یه چیزی که هرکی بود به هیشکی نمی گفت خیییلی بد....!!! از من خواست کمکشون کنم و این کارو کردم یعنی ذره ای ازش نپرسیدم که چی شده بهم گفت تو چرا چیزی بهم نمیگی چرا کنجکاوی نمیکنی قبلا اینجوری نبودی 😅