2777
2789
عنوان

میخوام تمرین کنم که...

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 59 پست
والا من کم حرفم اما دوست دارم پر حرف باشم ... میتونیم جامونو عوض کنیم :)))) 

باشه من یادت میدم چجور زیاد بحرفی شمام یادم بده چجوری ساکت باشم و حرفی نگم چطوره؟

بهترین دعا برای تو محبوب دلم: اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِکَ الفَرَج عدد انفاس الخلائق. 
همه دوستام در حد وراجن😑😶

😂😂خب پس لذت ببر دیگه

چه اشکالی داره🤷🏻‍♀️

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اونا از زبونشون کمتر استفاده میکنن ما نهایت استفاده رو میبریم

صرفه جویی  خوبه ها نه 😊

بهترین دعا برای تو محبوب دلم: اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِکَ الفَرَج عدد انفاس الخلائق. 
😂😂خب پس لذت ببر دیگه چه اشکالی داره🤷🏻‍♀️

مشکل اینه که من دوست ندارم خودم پر حرف باشم دوست دارم این خصلتو ایجاد کنم 

وای زیاد سخت نگیر هرکی راضی نیس باهات حرف نزنه والا

من خودم میخوام آخه کسی با پرحرفی من مشکل نداره که 

فکر میکنم مطلبی ندارم که عنوان کردنش برای اطرافیان جذاب باشع

یعنی هیچ کدوم از اتفاقاتت برا دیگران جالب نیست؟ بنظرت؟