2777
2789
عنوان

میخوام تمرین کنم که...

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 59 پست
نه

تاحاا اینجوری فکر نکرده بودن.این حرفت واسم جالب بود واقعا. مثلا من همش حس میکنم وقتی باکسی ام چرا همش ساکتیم از این اخلاقم بدم میاد

بهترین دعا برای تو محبوب دلم: اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِکَ الفَرَج عدد انفاس الخلائق. 

خب از زبونت استفاده کن خیلی بدرد بخوره 🚶

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای پس ولش  بابا حالا اگه خیلی به نظرت بده برو پیش مشاوره

آخه کدوم مشاوری بهم مشاوره میده که برو کم حرف باش خودشون پرحرفن بخاطر کارشون

بهترین دعا برای تو محبوب دلم: اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِکَ الفَرَج عدد انفاس الخلائق. 
خب از زبونت استفاده کن خیلی بدرد بخوره 🚶

آخه حس میکنم آدمای کم حرف خیلی عاقل بنظر میرسن 

آخه حس میکنم آدمای کم حرف خیلی عاقل بنظر میرسن 

هیچ کس از آدمای کم حرف خوشش نمیاد تو که نمیدونی چقدر مسخره و تحقیر شدم ولی هرچی به اندازش سعی کن

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)
هیچ کس از آدمای کم حرف خوشش نمیاد تو که نمیدونی چقدر مسخره و تحقیر شدم ولی هرچی به اندازش سعی کن

من میخوام به اندازه صحبت کنم. اگه شما بااین خصلتت راحتی به دیگران ربطی ندارم. منم با پرحرفیم اذیت میشم واسه همین میخوام ترک کنم 

بابا انقدر حساس نباش من همه بهم میگن بسه دیگه انقدر حرف نزن باز حرف میزنم😂

من اونموقع دیوونه میشم که همچین حرفی بهم بگن 

نه بابا من میگم میخواستی با من دوست نشی یا فامیل نشی والا

عجب. خوبه خوشم میاد حاضر جوابم هستی مثل من 

من به شدت کم حرفم تو جمع دوستانه هم اونا حرف میزنن من گوش میدم بخندن میخندم با کسی هم زیاد قاطی نمیشم 

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈
من به شدت کم حرفم تو جمع دوستانه هم اونا حرف میزنن من گوش میدم بخندن میخندم با کسی هم زیاد قاطی نمیش ...

چطوری کمک کن دااااا چی میشه خواهش میکنم