2777
2789

سلام دوستان وقت همگي بخير

راستش بنده قصد بارداري دارم ولي متاسفانه به شدت ترس فوق العاده زيادي از زايمان طبيعي دارم كه ميدونيد اجبارهم شده بنده در شهر اصفهان زندگي ميكنم كسي هست كه بدونه كدوم دكتري اينجا هست كه اگه ازش درخواست كنيم سزارين زايمانمون ميكنه؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شنیدم دکتر انصاری سزارین اختیاری انجام میده تو بیمارستان مهرگان

واااقعا؟؟!

آخه من چند نفرو ميشناسم كه هرررركاااري كردن  سزارين زايمان كنن نتونستن و هيچ دكتري هم نبود كه اين كارو انجام بده آخر سرم به اجبار يك زايمان طبيعي بسيار  وحشتناكي رو تجربه كردن كه ديگه كلا از بچه دار شدن دوباره منصرف شدن

اره من چند وقتی هست تو این گروهای بارداری هستم همشون فقط اسم دکتر انصاری رو میارن برا سزارین اختیاری و ازش تعریف میکنن ولی من نرفتم پیشش نمیدونم کارش چجوریه

💜عضو گروه بنفش مانکن های زیبا💜وزن شروع ۸۱/۱۰۰☹️وزن تاریخ ۱۴۰۲/۷/۳  ۷۸/۸۰۰🤕وزن فعلی ۷۶/۹۰۰😍 وزن هدف ۶۳💪🤩
اره من چند وقتی هست تو این گروهای بارداری هستم همشون فقط اسم دکتر انصاری رو میارن برا سزارین اختیاری ...

من الان توي اينترنت سرچ كردم دوتا دكتر با فاميل انصاري كه متخصص زنان و زايمانه توي اصفهان پيدا كردم يكيشون نفيسه و اون يكي زهرا بود نميدونين اون كه شما ميگيد كدومشونن؟؟

ببخشید عزیزم من اصفهان نیستم منظورم اینه هرجا باشی پول بدی بهشون عمل میکنن

نميدونم ولي ميگن چون خيلي از امتياز پزكشكيشون كم ميشه خيلي كم ميشه دكتري بدون هيچ دليل منطقي  سزارين كنه

من الان توي اينترنت سرچ كردم دوتا دكتر با فاميل انصاري كه متخصص زنان و زايمانه توي اصفهان پيدا كردم ...

زهرا انصاری

💜عضو گروه بنفش مانکن های زیبا💜وزن شروع ۸۱/۱۰۰☹️وزن تاریخ ۱۴۰۲/۷/۳  ۷۸/۸۰۰🤕وزن فعلی ۷۶/۹۰۰😍 وزن هدف ۶۳💪🤩