2777
2789
عنوان

دو ماهه حامله هستم اما شوهرم ميگه فقط طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2569 بازدید | 78 پست
پنج ماهه درگیری دعوا داری حتی رفتی دادگاه بعد بچه دار شدی؟

شوهرم آدم آروميه و درونگراست راجع به طلاق خيلي متمدنانه رفتار ميكنه ميگه تا لحظه آخر نبايد خاطره بدي از هم تو ذهنمون باشه حداقل بزار دوستانه جدا بشيم منم چون غريب بودم نميشد برم خونه بابام همين شد كه ...

بنام خداوند بخشنده مهربان
عزیزم اخلاق خیلی توی زندگی مهمه مخصوصا برای مرد ببخشید معذرت می‌خوام مرد اصلا نمی تونع زنه بداخلاق و ...

همين تصميم رو دارم و حتي خواستم اجرا كنم اما همسرم فرصت نميده ميگه فايده نداره تو فيلم بازي ميكني واسم.. نميدونم چطوري اعتمادشو جلب كنم كه قراره بهترين بشم هموني كه ميخاي در ضمن من خيييلي محاسن دارم  بد اخلاق نيستم اما زود عصباني ميشم و آستانه تحملم پايينه.. فقط همين ..وگرنه خيلي زن فداكاري بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چی بگم فقط عزیزم من اعتقادم اینه هر بچه یه معجزه ست از طرف خدا حالا بعد چندین سال دقیقا خد ...

همه ميگن بعد ١٠ سال واقعا معجزه هست .. خيييلي نذر و نياز كردم زندگيم برگرده.. زندگيم رو دوست داشتم شايد باورتون نشه شب قبل از اينكه همسرم بگه دوست ندارم براش بهترين تولد و بهترين كادو گرفتم خيلي هم رمانتيك اما تو فيلم مشخصه زياد دل نميده.. چي ميشه يكي يهويي دل ميكنه...😭😭😭😭

در حال طی کردن مراحل شکایت و طلاق رابطه داشتی؟ اصلا نمیتونم بفهمم چرا

گفتم كه همه چي مثه يه زندگي عادي داره پيش ميره فقط همسرم ميگه دوست ندارم اخلاقتو دوس ندارم.. فقط من سعي كردم زندگيمو جمع جور كنم خودم رو به سمتش بكشم و تمكين كنم.. كه اونم منجر به بارداري شد.. ميشه گفت يه معجزه چون چندين سال بود بچه دار نميشديم و خيالش راحت بود اگه يه رابطه سطحي و يا شايد از روي شهوت هم باشه دردسرساز نميشه..كه الانم شد..من دلم خرشه شايد بچه نجات زندگيم بشه.. چون شوهرم خيييلي احساساتيه

گلم اگه نظرمنومیخوای گناه نکن ننداز هیچ کارخدابی حکمت نیست خداروچه دیدی شاید به پاقدم بچت شوهرت سربه ...

شما با حرفايه قشنگتون اشك منو درآوردين..قطعا همينطوره منم به معجزه خدا اعتقاد دارم. 

الهی قربون خدا برم از صبح دارم گریه میکنم بهم بچه بده  بعد شوهر بی لیاقتت میگه بنداز  خد ...

عزيز دلم ايشالله دامن شما هم سبز بشه.. منم به زماني ميومدم اينجا و دلم پر بود كه چرا بچه دار نميشم.. حالا كه شدم  دلم خوش نيست..😭😭😭 فقط اميدم بخداست..

مقصر اصلی شما بودین؟چه کارای بدی کردین؟

هيچي فقط منت پولمو گذاشتم اينكه همه خرجاي زندگي بدوش منه.و اينكه يه زماني موقع تمكين ميگفتم خستم حوصله ندارم  و عشوه خركي ميومدم كه اشتباه محض بود.. و خستگيهاي محل كارم رو مياوردم خونه.. اما الانكه تو كارم پيشرفت كردم و ديگه استرس ندارم و مشكلات كاري رو از خونه جدا كردم .. آقا ميفرمايند نه ديگه دير شده تو دوست داشتن منو ذره ذره كشتي

هيچي فقط منت پولمو گذاشتم اينكه همه خرجاي زندگي بدوش منه.و اينكه يه زماني موقع تمكين ميگفتم خستم حوص ...

واقعا شما کار بدی کردین که منت پولتونو سرشوهرتون گذاشتید مردا اصلا نمیتونن تحمل کنن اینو.شما شوهرتونو تحقیر کردین دیگه حس کرده وجودش فایده ای نداره و شما همه کارارو انجام میدین و الانم دیگه سرد شده..‌.الانم معذرت خواهی زبونی هیچ فایده ای نداره...سعی کنین اخلاقتونو خیلی خوب کنین خیلی باهاش مهربون باشین یجوری وانمود کنین که همه کارای زندگی رو دوش اونه.همیشه لباسای خوشگل بپوشینو سعی کنین بهشون نزدیک بشین یکاری کنین که باور کنن شما تغییر کردین اگه اینکارارو کنین مطمئنم کم کم خوب میشن بچه ام دنیا بیاد بهتر میشن

هيچي فقط منت پولمو گذاشتم اينكه همه خرجاي زندگي بدوش منه.و اينكه يه زماني موقع تمكين ميگفتم خستم حوص ...

هروقتم از طلاق حرف زدن بگین تو زندگیه منی من بدون تو نمیتونم زندگی کنم.خیلی مهربونو آروم بشین

تو رو خدا به سقط فکر نکن 

از کجا خبر داری شاید اون بچه رو خدا برای نجات زندکیت فرستاده 

حتی اگه طلاق هم بگیری وجود اون بچه برات آرامش بخشه ممکنه سقط کنی و خدایی نکرده هیچ وقت نتونی مادر بشی 

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️

هروقتم از طلاق حرف زدن بگین تو زندگیه منی من بدون تو نمیتونم زندگی کنم.خیلی مهربونو آروم بشین

اوايل خييلي گفتم و گريه كردم اما فايده نداشت.. تا اينكه خودم تصميم گرفتم از زندگيش برم بيرون واسه همين ديگه حرفاي عاشقانه نزدم.. 

واقعا شما کار بدی کردین که منت پولتونو سرشوهرتون گذاشتید مردا اصلا نمیتونن تحمل کنن اینو.شما شوهرتون ...

صحبت هاي شما كاملا درسته 👏من اشتباه كردم من كار خوب رو انجام ميدادم اما گاها جوري منت ميذاشتم سرش كه ارزش اون كارم ميومد پايين😞بله درسته غرورش رو خورد كردم اما شما نميدونيد من چقدر فداكاري كردم تو زندگي مشترك .. آخرش هم به همين بهانه اي كه گفتم منو نخواست.. سزاوار اين شكست نيستم.. اما اگه خداوند فرصت خيري به من بده تا بتونم آدم خوبي بشم و جبران كنم ميشه گفت معجزه اصلي زندگيه من اتفاق افتاده😞😞😞