سلام دوستان من چندين ساله ازدواج كردم و شاغلم چند سال بچه دار نشدم شوهرم به بهانه نازا بودن من و بداخلاقي هام و بي احترامي به خانوادش ميگه فقط طلاق(بيشتر هم تحت تاثير مادر و خواهرش) شايد هم زير سرش باند شده.. كلا ٥ ماه هست درگيرم، منم وكيل گرفتم و يه سري اموال شوهرم رو توقيف كردم اما همين وسطا من باردار شدم بطور معجزه آسا.. اولش شوهرم گفت بندازش اما خيليا نذاشتن الانم صداي قلبش رو شنيدم و سقطش نكردم. بنظرتون شوهرم كه يه زماني خيلي مهربون و بچه دوست بود بنظرتون بعد تولد بچه نظرش عوض ميشه؟؟ از الانم تهديد كرده كه فقط طلاق و بچه هم تا ٧ سال دستت باشه..بنظرتون نگه داشتن بچه كار درستيه؟هرچند همه چيزو به خدا سپردم..درضمن تو غربت هستم و تنها 😞اينم بگم تصميم دارم اخلاقمم هم عوض كنم ..
آبجی جانم دنیا غم و شادیش بهم آمیخته است الهی اونقدر روزای قشنگ برات رقم میخوره که طعم تلخ این روزا ...
ممنونم عزيز دلم الان كه دارم پيام ميدم بهتون غم عالم تو دلم نشسته بچه كه سقط شد الانم رسما داريم جدا ميشيم همش بخاط خانواده شوهر.. اگه روزي تو اين دنيا نبودم خدا فقط ببينه اين نوشته منو كه نميكذرم از حقم و اونايي كه در حقم بدي كردن بايد تقاص پس بدن نه اون دنيا .. همين دنياااا