2777
2789
عنوان

دو ماهه حامله هستم اما شوهرم ميگه فقط طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2569 بازدید | 78 پست
من خودمو میذارم جای شما و نظرمو میگم عزیزم، من باشم بدنیا میارمش و طلاق میگیرم و حسرت دیدن بچه رو می ...

نمیشه که

یکی دوروز در هفته حداقل باید پیش پدرش باشه

▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا تولد بچه که نمیتونه طلاقت بده بعدشم وقتی بچه رو توی بیمارستان دید و بغل گرفت واقعا خیلی سنگدل باید باشه که بتونه جدا شه 

با توجه به اینکه میگی عشق بچه س من دلم روشنه به حق فاطمه زهرا انشاءالله که زندگیت درست میشه و شوهرت دلش به زندگی باهات گرم میشه

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
بله ولی پدری که میگه تا 7سال مال تو و با وجود بچه بازم میخواد طلاق بده پس بچه رو نمیخواد، بهتره داغش ...

خب اونم بعد هفت سالگیش دیگه نمیزاره شما اونو ببینی😕

▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎
شرایط سختیه واقعا این که بعد چند سال مادر میشی اگه بندازی یه سختی داره نندازی یه دردسر

همين حس قشنگش آدمو اسير ميكنه.. هرچند اين جدايي فقط از طرف اونه و من نميخام زندگيم خراب شه

بنام خداوند بخشنده مهربان
واقعا اخلاقت بد بود یا تحت تلقین های اون باورت شده مشکل از خودته!؟ شرایطه سختیه خدا کمکت کنه عزیزم

بد نبود اما بخاطر فشار كارم بيشتر اوقات بي حوصله و خسته بودم همين باعث شد عشق اون نسبت به من كم بشه ميگه ديگه دوست ندارم بارها بهت فرصت دادم اما عوض نشدي😞

بنام خداوند بخشنده مهربان