2777
2789
عنوان

دو ماهه حامله هستم اما شوهرم ميگه فقط طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2570 بازدید | 78 پست

باهاش با آرامش صحبت کن و بگو خودمو عوض میکنم و بخاطر بچه تغییر میکنم تو هم از خر شیطون بیا پایین بچه چه گناهی کرده 

بگو همه چیو از اول درس میکنی

و با خانوادش هم آشتی میکنی غرور رو بزار کنار اون طفلک چه گناهی داره خواهر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره نگهدار بنظرم عوض میشه فقط این تغییر رو اول از خودت شروع کن

بابت بی احترامیهات ازشون عذرخواهی کن وبگو بهت یه فرصت بده که اگه عوض نشدی مجازه که بره

بگو حالا که خدا معجزشو برای ادامه زندگیمون فرستاده یه فرصت به زندگیمون بده

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

نمیدونم چی بگم

فقط عزیزم من اعتقادم اینه هر بچه یه معجزه ست از طرف خدا

حالا بعد چندین سال دقیقا خدا این معجزه رو الان تو زندگیت فرستاده قطعا بی حکمت نیس

ازش نگذر شاید هیچوقت دیگه نتونی مادر بشی

عزیزم اخلاق خیلی توی زندگی مهمه مخصوصا برای مرد ببخشید معذرت می‌خوام مرد اصلا نمی تونع زنه بداخلاق و تند اخلاق رو تحمل کنه زن تحمل می‌کنه ولی مرد نه . با بی احترامی نمی تونه کنار بیاد . ولی هیچ کاری نشد ندارع . شما باید خودت رو تغییر بدی و شوهرت رو به این اطمینان خاطر برسونی که اخلاقت خوب شده به خودش و خانوادش توجه کنی نه اینکه با همدیگه لج کنید و حال و حال گیری بشه 

زندگی زیبا دوستت دارم ...

اخه خودتم دلت جدایی رو نمیخواد

اول با همسرت حرف بزن کاملا منطقی بگو دوست داری بچه محبت من و تورو با هم نداشته باشه؟با کلی کمبود عاطفی بزرگ بشه؟و حالا هرچی که میدونی تحت تاثیر قرارش میده

اگه گفت نه و اینا بدون اون دیگه این زندگی رو نمیخواد تازه بچشم نمیخواد

اگه خواستی جدا بشی حتما ازش حضانت بچه رو بگیر

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤

در حال طی کردن مراحل شکایت و طلاق رابطه داشتی؟ اصلا نمیتونم بفهمم چرا

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

گلم اگه نظرمنومیخوای گناه نکن ننداز هیچ کارخدابی حکمت نیست خداروچه دیدی شاید به پاقدم بچت شوهرت سربه راه شد اگرم نشد بچت پناهت هست ومایه دلگرمیت بچه ای که بعداین همه سال اینجوری به صورت معجزه اسا اومده حتما باخودش خیر وبرکت زیاد میاره 

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

عزیزم اخلاق خیلی توی زندگی مهمه مخصوصا برای مرد ببخشید معذرت می‌خوام مرد اصلا نمی تونع زنه بداخلاق و ...

اینقدر مردا رو پرو نکنید چرا مرد نمی تونه بد اخلاقی رو تخمل کنه ولی زن باید تحمل کنه واقعا برات متا سفم

خوبه که قبول داری اخلاقت بده و باید تغییر کنی،با کسی حرف بزن که شوهرت قبولش داشته باشه،بگو میانجی گری کنه،اگه قبول نکرد و تصمیمش جدی باشه کاری از دستت برنمیاد،اونوقت انتخاب با خودته که بچه رو نگه داری یا نه

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند