2777
2789

سلام دوستان من چندين ساله ازدواج كردم و شاغلم چند سال بچه دار نشدم  شوهرم به بهانه نازا بودن من  و بداخلاقي هام  و بي احترامي به خانوادش ميگه فقط طلاق(بيشتر هم تحت تاثير مادر و خواهرش) شايد هم زير سرش باند شده.. كلا ٥ ماه هست درگيرم، منم وكيل گرفتم و يه سري اموال شوهرم رو توقيف كردم اما همين وسطا من باردار شدم بطور معجزه آسا.. اولش شوهرم گفت بندازش اما خيليا نذاشتن الانم صداي قلبش رو شنيدم و سقطش نكردم. بنظرتون شوهرم كه يه زماني خيلي مهربون و بچه دوست بود بنظرتون بعد تولد بچه نظرش عوض ميشه؟؟ از الانم تهديد كرده كه فقط طلاق و بچه هم تا ٧ سال دستت باشه..بنظرتون نگه داشتن بچه كار درستيه؟هرچند همه چيزو به خدا سپردم..درضمن تو غربت هستم و تنها 😞اينم بگم تصميم دارم اخلاقمم هم عوض كنم .. 

بنام خداوند بخشنده مهربان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامل بجنگ اگه تونستی زندگیتو نگه داری ک عالی اگه نه بنظر من بنداز 

میخایی بیاری چیکار

میشه برا حاجت دلم یه حمد بخونید😭😭😭😭 برای همه منتظرا دعا میکنم ..‌چون خودمم یه منتظر بودم🙏میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستید

شرایط سختیه واقعا این که بعد چند سال مادر میشی

اگه بندازی یه سختی داره نندازی یه دردسر

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

حالا مشكلتون چيه ك ميگه فقط طلاق ؟

دنيا بياد بخاطر بچش تا ي حدي بيشتر تحمل ميكنه ولي بستگي داره مشكلتون چي باشه

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

واقعا اخلاقت بد بود یا تحت تلقین های اون باورت شده مشکل از خودته!؟

شرایطه سختیه خدا کمکت کنه عزیزم

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز