2777
2789
عنوان

حساس بودن شوهر رو جاری

2292 بازدید | 83 پست

شوهرم یسال پیش جاری بزرگم مونده اونم جاریم بامن خیلی لجه ولی هی به شوهرم میگم چیزایی که گفته میگه وللش

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده

نفهمیدم چیشد

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا چن وقت پیش گفتم بهش ک هرجا ببینمش احترام نمی ذارم شوهرم زد دماغ  و دهنمو خونی کرد 

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
خب نون و نمکشون خورده نمیخاد چیزی بگه 

به قیمت اینکه جاریم داره منو خورد میکنه

خو ولش عزیزم توقع داری بره باهاش دعوا کنه؟شوهر خاله زنک میخوای؟خودت از پس خودت بر بیا

وقتی هرچی میشه شوهر اون زنگ میزنه 

تقریبا چن وقت پیش گفتم بهش ک هرجا ببینمش احترام نمی ذارم شوهرم زد دماغ  و دهنمو خونی کرد

واقعا چه لزومی داشت بگی؟کار همسرت اشتباه بوده دست روت بلند کرده😏😏😏😏😏عزیزم هر کاری دوس داری بکن ولی بهش نگو

واااااا مطمعنی رابطه مشکوکی بینشون نیس؟؟

نه نیس ولی نمیدونم چیکار کرده شوهرم همش پستشه