2777
2789
عنوان

حساس بودن شوهر رو جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2292 بازدید | 83 پست
اول اینکه کار شوهرت خیلی بده که زده. بعد اینکه نباید هی در گوشش بخونی اونجوری بدتر لج میکنه باتو و ...

میدونی میسوزم وقتی میبینم بی گناهم ولی اونا همش زندگیم زهر میکنن

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شوهرت کاری نداسته باش و بهشم چیزی نگو ولی خودت جاریتو بسوزون

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
عزیزم سعی کن جاهایی ک هست تری تا نبینیش خودت دوست داری آیا همسرت هم تورو دوست داشته باشه هم خواهرتو ...

اخه تو یه ساختمان زندگی میکنیم همش میبینمش اخه مگه تقصیر منه اون شب چشمم فقط اونو میدید

کاش همه چی قد خنده های تو زیبا بود👈  🙆کوردم👉
میدونی میسوزم وقتی میبینم بی گناهم ولی اونا همش زندگیم زهر میکنن

اره حق داری. ولی سعی کن یه مدت اصلا گلایه و شکایت نکنی، تحمل کن. اگه چیزی خواستی بگی اصلا داخل حرفات حرف جاریتو نزن

این برادرش خیلی روش تاثیر داره ن زن برادرش من شوهرم یعنی میگه فقط برادرم درحالی ک برادرش اصلا با م ...

نه زندادشش رو هم دوس داره چون از نظر  اون ساده اس

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
خوب چی کار کنم تو یه ساختمونیم همش همو میبینیم

ای وای

ببین چشم محبت رو میرسونه

ناخودآگاه متوجه علاقه ات میشه و شاید بیاد سمتت و تو هم بیشتر شیفته اش بشی

مواظب باش 

سعی کن تمام وقتت رو تو خونه و با همسرت پر کنی ک فراموشش کنی

اره حق داری. ولی سعی کن یه مدت اصلا گلایه و شکایت نکنی، تحمل کن. اگه چیزی خواستی بگی اصلا داخل حرفات ...

نمیدونم چرا هروقت کنار شوهرم ام اون میاد جلوی چشمم یادکتک هایی ک از شوهرم خوردم

من قطع رابطم گفتم میری برو خونه داداشت ولی اسم منو نیار زنش خیلی ادای مظلوم درمیاره ولی هزار گوه خور ...

تو هیچ کار نمیتونی کنه دوستم دقیقا همینجور بود الان داره جدا میشه....شوهرش همه زندگیش برادرش و زن داداشش و بچه های داداشش بود..نتونست تحمل کنه جدا شد

اگه میخوای زندگیت رو بسازی...اول باید بدنت رو بسازی...  وزن فعلی 78وزن هدف 55....قد 160
ای وای ببین چشم محبت رو میرسونه ناخودآگاه متوجه علاقه ات میشه و شاید بیاد سمتت و تو هم بیشتر شیفته ...

میبینمش نمیتونم باهاش حرف نزنم یا بهش توجه نکنم  فراموش نمیشه هر موقع میبینمش فقط دوست دارم باهاش حرف بزنم نگاش کنم 

کاش همه چی قد خنده های تو زیبا بود👈  🙆کوردم👉
نه زندادشش رو هم دوس داره چون از نظر  اون ساده اس

پس سعی کن اصلا ی جور رفتار کنی ک اصلا کسی ب این اسم وجود نداره

ن حرفش رو بزن، ن ببینش

شوهرتم حرف رو آورد وسط اصلا جواب نده

خیلی سخته واقعا آدم حس بی اهمیتی بهش دست میده ولی ب خاطر خودت تلاش کن

بچه ها وقتی همسرم قرار بود بیاد خواستگاریم مادرش گفت پسرم سنش بالاس اشکالی نداره گفتن نه بیاین وقتی ...

چه حسی بهش داری دوسداشتن ویا .......

وزن اولی۲۵ مرداد۹۴کیلو ۱۳ابان۸۵کیلو وزن هدف۷۰